[a8 d2]Audi Air8 US 4,2 Q by Robertas, podsumowanie s.1
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
No i stało sie, wiosna przyszła do mnie z wielką pompą, więc nastał czas letnich opon. Z wielką niecierpliwością oczekiwałem tego dnia aż w końcu sie doczekałem. Pełen banan na twarzy no i mam te upragnione 20tki :mrgreen: A pare fotek z wiosennej sesyjki
PS. Przód pójdzie niżej, tylko wciąż jestem w trakcie poszukiwania springow z S8, a i ogólnie jestem zaskoczony komfortem jazdy :mrgreen:
PS. Przód pójdzie niżej, tylko wciąż jestem w trakcie poszukiwania springow z S8, a i ogólnie jestem zaskoczony komfortem jazdy :mrgreen:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wiesz zalezy do jakiego auta... pozatym wydaje mi sie ze malo wiesz o tym jak sie jezdzi na takim czy innym kole przy takim czy innym zawiasie... bez obrazy ale widze ze masz 17lat i nie masz auta, wiec sory ale posluchaj troszke starszych i troszeczke bardziej doswiadczonych uzytkownikow ;p trzeba systematycznie wnikac w transformacje z komfortu w mega wyglad ;p a wierze ze Hab se do rada i za nie dlugo bedziemy wszyscy zadowoleni bo i bedzie gleba i bedzie ladnie wygladac ;]MarcinC pisze:jeżeli miałby jeździć na taki zawiasie to zakładanie takie koła to jedno wielkie nieporozumienie
- robertas1.8
- Forum Audi 80
kolczat, no i wiadomo o co chodzi nie od razu Rzym zbudowano, i widze że jako jeden z nielicznych podchodzisz tu do mojego auta życiowo. Na wszystkie mody trzeba kaski i troche czasu, powoli i do przodu cały czas coś sie będzie zmieniać. Co do tylnej zawiechy, to pozostanie taka jak jest, a póki co w doł pójdzie tylko przód. A w przyszłości zawita gwint Co do krytyki springów, sa jakie są i nie wiem po co tu taka dyskusja na ich temat, skoro napisałem ponad fotami że springi będą wymienione, a tak dla mało wtajemniczonych, niestety to jest bolączka a8emek że przód patrzy zawsze za wysoko, ot i po sprawie
jak się domyśliłeś lub nie to mowa jest o Audi A8... zgadza się, że mam 17lat i wychodzi na to, że jesteś starszy kilka latek, ale to wcale nie znaczy, że jesteś bardziej doświadczony w tej dziedzinie <ok> oceniam auto jak wygląda teraz i nie wiem z kąd ta reakcja, bo każdy ma swój gust i wie czego chce będzie gleba to będzie nowy post i zupełnie inna opinia...kolczat pisze:wiesz zalezy do jakiego auta... pozatym wydaje mi sie ze malo wiesz o tym jak sie jezdzi na takim czy innym kole przy takim czy innym zawiasie... bez obrazy ale widze ze masz 17lat i nie masz auta, wiec sory ale posluchaj troszke starszych i troszeczke bardziej doswiadczonych uzytkownikow ;p trzeba systematycznie wnikac w transformacje z komfortu w mega wyglad ;p a wierze ze Hab se do rada i za nie dlugo bedziemy wszyscy zadowoleni bo i bedzie gleba i bedzie ladnie wygladac ;]MarcinC pisze:jeżeli miałby jeździć na taki zawiasie to zakładanie takie koła to jedno wielkie nieporozumienie
przepraszam za OT <mikolaj>
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
MarcinC, nie bierz do siebie naszych opini, ja ogolnie jestem laikiem, ale czytam troche to forum spotykam sie z ludzmi pytam ogladam jak co wygalda co ile sie da a pozniej moge Ci powiedziec ze widywalem gorsze projekty... chocby moj po kupnie kół a przed gleba... przeciez ja tak jezdzilem prawie pol sezonu, a nie widzialem roznicy ;]