[80 B2 QUATTRO] by Kris0181 - kolejne audi pod moją strzechą
[80 B2 QUATTRO] by Kris0181 - kolejne audi pod moją strzechą
Stało się! Wszyscy mają QUATTRO... mam i JA!
Autko znajome pewnie nie jednemu teraz stoi i zaczyna sie kurzyć w moim garaSZu
Kurzyć bo nie ma silnika i wnętrza hyhy.
Zapodawany będzie swap. Silnika jeszcze nie wybrałem ale z racji tego że nie jest to jakaś tam ośka <:P> tylko QUATTRO, na swapie nie będziemy oszczędzać. Potrwa to na pewno kupe czasu ale myślę że będzie warto :roll:
Tu foto zaraz po malowaniu jeszcze poprzedniego wlasciciela. Pewnie każdy kojarzy
A tu u mnie
i GRATIS <:P> Dowód dla niedowiarków na B2 + mega szpiegowskie foto moich soczków :mrgreen:
Autko znajome pewnie nie jednemu teraz stoi i zaczyna sie kurzyć w moim garaSZu
Kurzyć bo nie ma silnika i wnętrza hyhy.
Zapodawany będzie swap. Silnika jeszcze nie wybrałem ale z racji tego że nie jest to jakaś tam ośka <:P> tylko QUATTRO, na swapie nie będziemy oszczędzać. Potrwa to na pewno kupe czasu ale myślę że będzie warto :roll:
Tu foto zaraz po malowaniu jeszcze poprzedniego wlasciciela. Pewnie każdy kojarzy
A tu u mnie
i GRATIS <:P> Dowód dla niedowiarków na B2 + mega szpiegowskie foto moich soczków :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2010, 22:59 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael80b3
- Forum Audi 80
hehe <ok> spoko nie wiem po co miałbym doklejać rejestracje Dreda do Dredowego b2 ale ok
z boku jak dobrze Miodek zauwazyl stoi moje Coupe więc nie wiem czemu z tym wyskoczyłeś :->
Jutro dla niedowiarków zapodam foty z Coupetką u boku
Jest się czym chwalić więc się chwale...nie łatwo zdobyc b2 z Q w takim soczystym stanie
Co do swapu to w polu obserwacji jest raczej 'troche' wiecej niz 1.8 ;p
z boku jak dobrze Miodek zauwazyl stoi moje Coupe więc nie wiem czemu z tym wyskoczyłeś :->
Jutro dla niedowiarków zapodam foty z Coupetką u boku
Jest się czym chwalić więc się chwale...nie łatwo zdobyc b2 z Q w takim soczystym stanie
Co do swapu to w polu obserwacji jest raczej 'troche' wiecej niz 1.8 ;p
Oczywiście że masz rację słodziutki <ok> Tylko logicznym jest ze Dred juz wie skoro sprzedałIC69 pisze:To, że auto stoi w jego garażu, wcale nie musi oznaczać, iż jest jego własnością.MIODEK pisze:Widać QP w tle znaczy że prawdę goda
Czekaj no kris, niech tylko DRED się dowie, że chwalisz się jego autem. :lol:
Widze że duuuużym błędem było wystawianie tematu w dzień 1 kwietnia.
Icek Meldujesz wykonanie telefonu do Dreda xD <haha>IC69 pisze:No dobra, powiedzmy, że dał przyzwolenie na tą mistyfikację, słodziutki.kris0181 pisze: logicznym jest ze Dred juz wie
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 18:46 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.