Szrek by Oofol
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
O jejciu, wyraziłem swoje niezadowolenie spowodu diod led.
Miała być krytyka to i znalazł się ten, co nie boi się jej powiedzieć :mrgreen: Przecież nie mówię tego, by się nad Tobą pastwić czy coś. Dobrze by było abyś też znał opinię innych, nieprawdaż? Nie każda Twoja modyfikacja w moim odczuciu jest super piękna aby pisać na ten temat poematy. A że jom człek prosty, to i prosto bez ogródek godom.
Chyba że wolisz aby tylko Ci pisać "super", "pięknie", "słiiitaśnie :*"
Już dobrze Jacku, nie smucisz się? Bo mi smutno by było jakbyś się gniewał <osohozi>
Miała być krytyka to i znalazł się ten, co nie boi się jej powiedzieć :mrgreen: Przecież nie mówię tego, by się nad Tobą pastwić czy coś. Dobrze by było abyś też znał opinię innych, nieprawdaż? Nie każda Twoja modyfikacja w moim odczuciu jest super piękna aby pisać na ten temat poematy. A że jom człek prosty, to i prosto bez ogródek godom.
Chyba że wolisz aby tylko Ci pisać "super", "pięknie", "słiiitaśnie :*"
Już dobrze Jacku, nie smucisz się? Bo mi smutno by było jakbyś się gniewał <osohozi>
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie no spoko - ja się nie gniewam - ale podyskutować sobie lubię
Bardzo dobrze sobie zdaję sprawę z tego że wielu osobą nie podoba się co robię z autem i mi to nie przeszkadza
Cieszę się wręcz że ludzie piszą co myślą.
Co do diod - główny powód dla którego je robię to stosunek poboru prądu do mocy oddawanej w świetle - bez konkurencji /w aucie/ 8-)
Bardzo dobrze sobie zdaję sprawę z tego że wielu osobą nie podoba się co robię z autem i mi to nie przeszkadza
Cieszę się wręcz że ludzie piszą co myślą.
Co do diod - główny powód dla którego je robię to stosunek poboru prądu do mocy oddawanej w świetle - bez konkurencji /w aucie/ 8-)
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiem że poprzednie były fajniejsze - co drugi post o tym jest...
Miały mankamenty nazwijmy to "sprzętowe" i były małe więc poszły do ludzi...
Szkoda mi ich było bo były piękne i wpakowałem w nie dużo serca...
Nie znaczy to że nie szukam szprych
Wnętrz... Heh czy ty jesteś jasnowidzem?? Są bliskie plany zmian
Miały mankamenty nazwijmy to "sprzętowe" i były małe więc poszły do ludzi...
Szkoda mi ich było bo były piękne i wpakowałem w nie dużo serca...
Nie znaczy to że nie szukam szprych
Wnętrz... Heh czy ty jesteś jasnowidzem?? Są bliskie plany zmian
Nawet je dzisiaj odkurzyłem przy okazji polerki Imoli.
http://img717.imageshack.us/img717/4742/obraz020i.jpg
Problem w tym że LMy które miał Jacek były właśnie w takim stylu który najwyraźniej mu się znudził <ok>
http://img717.imageshack.us/img717/4742/obraz020i.jpg
Problem w tym że LMy które miał Jacek były właśnie w takim stylu który najwyraźniej mu się znudził <ok>
Jacku, trepek w którymś poście dobrze napisał odnośnie bębnów. Jeżeli już tak rezasz to idź w stronę zacisków na tył. Bębnów nie ma co eksponować. Ja w swoim toczydle mam też bębny ale pomalowane na czarno żeby się w oczy nie rzucały. Co do koloru, który użyłeś do malowania bębnów i zacisków, to... jakby to powiedzieć... ja użyłbym jakiegoś innego Jeżeli właścicielem tego samochodu była dziewczyna to jak najbardziej :mrgreen: Istnieje jeszcze jedna opcja żeby zostawić ten róż. Musi się on znaleźć także pod maską <ok> Ogólnie komora silnika w stylu clean look bardzo mi się podoba, jakbyś jeszcze poszedł w tą stronę to byłby już komos <ok>