[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Takquick pisze:4x108 te Keskiny?
Widziałem i coupe i sedana w necie i troszkę damsko wyglądają. Do cabrio takie lakierki w sam razslugs pisze:No i to co w Coupe by wyglądało żałośnie, tutaj leży jak ulał. Kolor. Taki urok kabrioletów, że muszą być wesołe
Zamieniam się na ori grilla z kolegą, ale jeszcze nie mieliśmy okazji przełożyć. Poza tym to czepiasz się ;] w zderzaku też kratki dorobię, bo i tak muszę go zdjąć by móc ustawić geometrię... Z tyłu będzie calowy dystans, a z przodu pół calowy. Ale nie wszystko na razdeejay.ftb pisze:...a oszukanstwo na atrapie jak bylo tak nadal jest - remiza Panie Danielu, remiza... <:P>
Quick24 donosi: Kolejny niekontrolowany przeciek do internetu z komputera ATLASA. Daniel poczynił pierwsze kroki co do zakupu nowego grilla. Założył w tym celu konto na Allegro. Teraz czeka aż zniknie mu koperta i zabierze się do zakupów. Mimo to nie marnuje czasu. Ściągnął z torrentów PhotoShopa i tuninguje swoje auto.
PS. To chyba rozwiewa wątpliwości co poniektórych osób, że kolor oryginalny.
Przyznaję się chłopaki. Zawsze pragnąłem konkretnego tuningu.quick pisze:Quick24 donosi: Kolejny niekontrolowany przeciek do internetu z komputera ATLASA. Daniel poczynił pierwsze kroki co do zakupu nowego grilla. Założył w tym celu konto na Allegro. Teraz czeka aż zniknie mu koperta i zabierze się do zakupów. Mimo to nie marnuje czasu. Ściągnął z torrentów PhotoShopa i tuninguje swoje auto.
Obrazek
Dziś wszystko poprawiłem w audi i w końcu wygląda profesjonalnie. Z resztą sami oceńcie:
:shock: Już wiele razy widziałem te koła ale na samochodzie to jest dopiero widok... Bardzo pozytywnie się Twój plan wizualizuje. Aż już się nie moge doczekać jak włoże swoje dzieło tego samego autora na autko. Wpadaj na spoty będziem robić zdjęcia <ok> <aparat> Teraz to już się nie opędzisz od dupeczek ha ha ha <rotfl2>
-
- Forum Audi 80