Gierka - Vag Racing (produkcja własna) Nowości :)
- Wichur
- Forum Audi 80

- Kontakt:
wyscigi po miescie, torze... cos tam zobacze jeszczeslavocoupe pisze:Jaką forme będzie miała giera? Wyścigi po torze, wyścigi po mieście, czy lans po mieście?![]()
Czy autka które zrobiłeś do GTA nadadzą się też tutaj, czy to zupełnie inna zasada działania?
Zielony jestem więc sie pytam
-
niepowtarzalny8
- Forum Audi 80

-
w.a.n.t.e.d
- Forum Audi 80

- Wichur
- Forum Audi 80

- Kontakt:
No jak na razie prace zostały wstrzymane.... (co jakis czas cos skrobie powolutku), niestety czas mi na to nie pozwala na tyle abym mogl przysiasc na dluzej 
Praca, zlecenia... jak to sie trochę wyrówna z czasem to dalej będę robił z wiekszymi postepami.
Od strony programistycznej, walcze z PhysX. Co prawda samochod "jezdzi", ale nie jest to zadowalajace, ale powoli idzie w pobrym kierunku. Chce zastosować zaawansowany system zniszczeń co bedzie podnosilo realizm, ale to jeszcze dluga droga przede mna
Jak na razie dziekuje za komentarze... audikow planuje zrobic duzo (jak na moje mozliwosci) wiec bedzie Ok
Pozdrawiam
Praca, zlecenia... jak to sie trochę wyrówna z czasem to dalej będę robił z wiekszymi postepami.
Od strony programistycznej, walcze z PhysX. Co prawda samochod "jezdzi", ale nie jest to zadowalajace, ale powoli idzie w pobrym kierunku. Chce zastosować zaawansowany system zniszczeń co bedzie podnosilo realizm, ale to jeszcze dluga droga przede mna
Jak na razie dziekuje za komentarze... audikow planuje zrobic duzo (jak na moje mozliwosci) wiec bedzie Ok
Pozdrawiam
Mam taki pomysł jeśli to realne. Fajnie by było jakby można było tak jak w GTA że zmieniając pewne wartości liczbowe w pliku tekstowym możemy sobie auto dostosować do własnych upodobań. Jedni lubią zdrową glebę a inne bujającego allroada
Prędkości max, hamulce i wiele innych. To tylko moje przemyślenia :idea: Jedno jest pewne, będzie super bo chyba żaden klub nie ma swojej gry zrobionej przez klubowicza <urodziny>
PS. I koniecznie musząbyć dostępne fele Borbet A 9J :!:
PS. I koniecznie musząbyć dostępne fele Borbet A 9J :!: