Olszak, ja bardzo spokojnie jeżdżę, ty masz widzę 1.9d, więc może też jakaś tam minimalna różnica w spalaniu pewnie jest.

Za miastem jechałem tym 85 km/h i uważam, że więcej mu nie potrzeba
Powiem, że ludzie oglądają się za autem (a raczej tapicerką, bo trzeba powiedzieć, że jest rzadka), koleżanka myślała, że to skóra :lol:
No jest jakoś tak tam zrobione (też mi szkoda, że ciężko raczej będzie dostać osłony słupków w takim kolorze, ale trudno, teraz nie trzeszczy nic, więc jest ok

). Szczerze mówiąc, to nie mam zamiaru robić z niej piękności - chociaż jak spojrzę na nią, to zmieniłbym np. lampy z tyłu, z przodu kierunki, ale w poprzednie Audi naładowałem "trochę" pieniędzy i nie mam zamiaru teraz znów tego robić.
Jedyne co zrobię, to wstawię grill ze znaczkiem i zmienię osłonę lewarka na beżową + drewniana gałka i to wszystko.
Auto ma po prostu jeździć, pod względem mechanicznym będzie miało dobrze.
Ostatnio ją wypolerowałem i nawoskowałem i wiadomo, że lepiej wygląda, zdjęcia niedługo zrobię, jak będę mieć czas. W środku wyczyściłem trochę deskę rozdzielczą. Przydałoby się też poprawić wykładzinę podłogi, bo jest trochę krzywo powkładana (była widocznie kiedyś ściagana) i miejscami nieestetycznie to wygląda. No ale wszystko się zrobi z czasem.
Autem zrobiłem koło 200km i jak narazie jest ok.