Taxi 1.6D - 700 000 km
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
dobrze, że pozostałeś przy Audi, nie zmieniłeś na inne auto . A wnętrze hmm... miodzio, podoba mi się i to bardzo 8-) . Ze zdjęć wydaje mi się że ma taki sam kolorek nadwozia jak moja beTrójeczka :lol: Te kołpaki od bmw rażą w oczy Jeszcze wywalisz BigBena trochę ją poczyścisz, pomyjesz, odkurzysz i będzie zajefajne autko . A ile Ci ona pali na 100km ? (zdążyłeś już sprawdzić ? ). Pozdrawiam i szerokości życzę <ok>
P.S w tym dieselku masz taki sam pokrowiec na fotelu kierowcy jak u mnie (ja mam fotele trend edition, takie jak w Twojej poprzedniej audi, a pokrowiec założyłem, bo często jeżdzę w roboczym ubraniu, wiec bym musiał często fotel myć <ok> a tak pokrowiec od czasu, do czasu wypiore i jest ok <ok> )
P.S w tym dieselku masz taki sam pokrowiec na fotelu kierowcy jak u mnie (ja mam fotele trend edition, takie jak w Twojej poprzedniej audi, a pokrowiec założyłem, bo często jeżdzę w roboczym ubraniu, wiec bym musiał często fotel myć <ok> a tak pokrowiec od czasu, do czasu wypiore i jest ok <ok> )
Spoko, już nie muszę tego robić :mrgreen:spaykee pisze: Tylko proszę - tego nie poobijaj... :mrgreen:
Z zewnątrz nie będę jej zbytnio ogarniać, tylko polerka + woskowanie i starczy. Nie wygląda źle.
Liczę na około 7 litrów w mieście, nie więcej. Ciężko dokładnie sprawdzić, bo nie zlicza mi kilometrów hehe
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Masz ten sam kolor co ja tylko u Ciebie ten lakier tak wygląda jakby autko cały czas stało na słońcu. U mnie jakoś ten lakier lśni nawet po tylu latach, a ostatnia polerka pastą tempo miałem co najmniej 5 lat temu Zrób z lakierem tak jak mówisz i będzie git :mrgreen: Środek mówiąc szczerze nie podoba mi się. Tworzy on ładny kontrast z lakierem ale jasno beżowe wnętrze jest o niebo ładniejsze. Pająk mnie rozbawił ale to potwierdza kwestię, że "Polak potrafi" <yes> Silnik też musi być mega rower, bo 54 km z niego pocisku nie robi, ale jak Tobie starsza to nic więcej nie trzeba.
To źle coś obliczyłeś chyba, bo u siebie to w mieście spala mi 7-8 literków. Ogólnie nie jest źle trochę popracujesz i będzie malina <ok>Marcin_89 pisze:Liczę na około 7 litrów w mieście, nie więcej. Ciężko dokładnie sprawdzić, bo nie zlicza mi kilometrów hehe
Szkoda tej listwy po stronie pasażera przy podłodze, ona jest tam chyba nitami połączona, albo mi się wydaje.. Ciężko będziesz miał znaleźć w takim kolorze inną. może jakby to połączyć jakoś od spodu, wypełnić od góry i pomalować w tym samym kolorze łączenie?
Spore zamieszanie wokół tego wnętrza. Szczerze mówiąc nigdy wcześniej takiego nie widziałem. Ktoś wie może co to za wersja customowa jest?
Spore zamieszanie wokół tego wnętrza. Szczerze mówiąc nigdy wcześniej takiego nie widziałem. Ktoś wie może co to za wersja customowa jest?
Audi Sport pisze:spala mi
Audi Sport pisze:ten sam kolor co ja
jakieś nieścisłości...Audi Sport pisze:U mnie
Miałeś wtedy w takim razie maksymalnie (sic!) 9 lat!Audi Sport pisze:ostatnia polerka pastą tempo miałem co najmniej 5 lat temu
Ty nie masz prawa nawet gazu dodać w samochodzie..Audi Sport pisze:Silnik też musi być mega rower
Ja to bym Ci zabrał w ogóle możliwość pisania...Audi Sport pisze:ten sam kolor co ja
Olszak, ja bardzo spokojnie jeżdżę, ty masz widzę 1.9d, więc może też jakaś tam minimalna różnica w spalaniu pewnie jest. Za miastem jechałem tym 85 km/h i uważam, że więcej mu nie potrzeba
Powiem, że ludzie oglądają się za autem (a raczej tapicerką, bo trzeba powiedzieć, że jest rzadka), koleżanka myślała, że to skóra :lol:
No jest jakoś tak tam zrobione (też mi szkoda, że ciężko raczej będzie dostać osłony słupków w takim kolorze, ale trudno, teraz nie trzeszczy nic, więc jest ok ). Szczerze mówiąc, to nie mam zamiaru robić z niej piękności - chociaż jak spojrzę na nią, to zmieniłbym np. lampy z tyłu, z przodu kierunki, ale w poprzednie Audi naładowałem "trochę" pieniędzy i nie mam zamiaru teraz znów tego robić.
Jedyne co zrobię, to wstawię grill ze znaczkiem i zmienię osłonę lewarka na beżową + drewniana gałka i to wszystko.
Auto ma po prostu jeździć, pod względem mechanicznym będzie miało dobrze.
Ostatnio ją wypolerowałem i nawoskowałem i wiadomo, że lepiej wygląda, zdjęcia niedługo zrobię, jak będę mieć czas. W środku wyczyściłem trochę deskę rozdzielczą. Przydałoby się też poprawić wykładzinę podłogi, bo jest trochę krzywo powkładana (była widocznie kiedyś ściagana) i miejscami nieestetycznie to wygląda. No ale wszystko się zrobi z czasem.
Autem zrobiłem koło 200km i jak narazie jest ok.
Powiem, że ludzie oglądają się za autem (a raczej tapicerką, bo trzeba powiedzieć, że jest rzadka), koleżanka myślała, że to skóra :lol:
No jest jakoś tak tam zrobione (też mi szkoda, że ciężko raczej będzie dostać osłony słupków w takim kolorze, ale trudno, teraz nie trzeszczy nic, więc jest ok ). Szczerze mówiąc, to nie mam zamiaru robić z niej piękności - chociaż jak spojrzę na nią, to zmieniłbym np. lampy z tyłu, z przodu kierunki, ale w poprzednie Audi naładowałem "trochę" pieniędzy i nie mam zamiaru teraz znów tego robić.
Jedyne co zrobię, to wstawię grill ze znaczkiem i zmienię osłonę lewarka na beżową + drewniana gałka i to wszystko.
Auto ma po prostu jeździć, pod względem mechanicznym będzie miało dobrze.
Ostatnio ją wypolerowałem i nawoskowałem i wiadomo, że lepiej wygląda, zdjęcia niedługo zrobię, jak będę mieć czas. W środku wyczyściłem trochę deskę rozdzielczą. Przydałoby się też poprawić wykładzinę podłogi, bo jest trochę krzywo powkładana (była widocznie kiedyś ściagana) i miejscami nieestetycznie to wygląda. No ale wszystko się zrobi z czasem.
Autem zrobiłem koło 200km i jak narazie jest ok.
Wnetrze dla mnie kozak, chociaż widac że trochę zjechane, ale da sie to naprawić - jakaś niemiecka firma - chyba folia tec- robi spraye do wnętrza właśnie w podobnych kolorach. Na pewno cos dobierzesz.
A co do wnetrza to były takie dostepne, ale to faktycznie rarytas jest, było kilka odcieni głównie na początku produkcji takie dawali
A co do wnetrza to były takie dostepne, ale to faktycznie rarytas jest, było kilka odcieni głównie na początku produkcji takie dawali
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Naprawde megasne masz to wnetrze :mrgreen: , cos jak u kolegi AvantMan(https://audi80.pl/b3-19ejedyny-taki- ... 28909.html) tyle ze widac Twoje troche zaniedbane ale i tak wyglada super. Powodzenia <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Adaś Lee pisze: Audi Sport napisał/a:
spala mi
Audi Sport napisał/a:
ten sam kolor co ja
Audi Sport napisał/a:
U mnie
jakieś nieścisłości...
Autko jest taty i moje, bo wpakowałem w nie tyle kasy pracy i serca.
Dokładnie to na moją komunię miała polerkę czyli 6 lat temu. Myślisz, że 8 latek nic nie pamięta :?: To, że Ty się wolniej rozwijałeś to nie znaczy, ze inni też Jeśli Cię uraziłem to przepraszam tylko jak przeczytałem co napisałeś to pierwsze co nasunęło mi się na myśl.Adaś Lee pisze:Audi Sport napisał/a:
ostatnia polerka pastą tempo miałem co najmniej 5 lat temu
Miałeś wtedy w takim razie maksymalnie (sic!) 9 lat!
Co Ty jesteś moim rodzicem aby mi mówić co mogę a co nie :?: Uważasz, że jeśli nie kieruję pojazdu to mogę mówić co jedzie a co nie :?: Przecież to od razu czuć jak kierowca wciśnie pedał gazu, a wskazówka na prędkościomierzu się podnosi Autkiem mogę jeździć jak mi się podoba po własnym terenie, oczywiście za zgoda rodziców.Adaś Lee pisze:Audi Sport napisał/a:
Silnik też musi być mega rower
Ty nie masz prawa nawet gazu dodać w samochodzie..
Dzięki Bogu Ty na tym forum takiej władzy nie masz. W ogóle co to ma być za dyskryminacja młodszych :?: Myślisz, że jesteś o 5-6 lat starszy ode mnie to możesz mnie nazywać gówniarzem :?: Dla wielu osób Ty jesteś dla nich szczawem i jakoś Cię nie dyskryminują jak Ty to robisz w stosunku do mnie.Adaś Lee pisze:Audi Sport napisał/a:
ten sam kolor co ja
Ja to bym Ci zabrał w ogóle możliwość pisania...
Twoi rodzice nie stanowią prawa.Audi Sport pisze:Co Ty jesteś moim rodzicem aby mi mówić co mogę a co nie :?:
zastanawiałem się po prostu, czy wtedy też już zajmowałeś się oszukiwaniem ludzi w handlu.Audi Sport pisze:Myślisz, że 8 latek nic nie pamięta :?:
Jestem młody, ale nie zachowuję się jak dziecko. Zrozum przekaz. Nie chodzi o to ile masz lat, tylko jak się zachowujesz.Audi Sport pisze:Myślisz, że jesteś o 5-6 lat starszy ode mnie to możesz mnie nazywać gówniarzem :?:
Wnętrze masz napradę przepiękne, trochę zaniedbane, ale przy nim posiedzisz i będzie dużo ładniej. Z zewnątrz też nie wygląda jakoś masakrycznie, zrobisz drobne poprawki i będzie miodzio. Małem kiedyś Golfa 3 1.9d (64KM) Spalanie średnie wychodziło mi 5,5l; miasto 6; a trasy 8litrów z powodu dość ciężkiej nogi :lol: Silnik bezawaryjny i w miare dynamiczny. Czekam na zdjęcia auta po zabiegach kosmetycznych :mrgreen:
Życzę bezproblemowej ekspluatacji Pozdrawiam
Życzę bezproblemowej ekspluatacji Pozdrawiam