garkotluk1 pisze:quick, mój dobry znajomy mechanior zamontowal w czarnej coupe ciemne DAYLINE LED wygląda doś dobrze , ale mi bardziej odpowiada ori soczewka .....
Hehe przecież quick robi swoje cabrio u Krzyśka ja mu dałem namiary na naszą złotą rączkę
Zatem zobacz sobie u Krzyśka jak to świeci i wygląda.
Trochę pasty polerskiej/Tempo, "śpraju" nabłyszczającego/konserwującego progi, środek do pielęgnacji opon, preparat do czyszczenia alufelg, czyste szyby i każdy może osiągnąć taki efekt
Śliczny ten Twoj granatowy bezdasznik, alusy idealnie tutaj pasują <ok> Dopieszczony jak nie wiem co, nawet nie ma sie do czego przyczepic, naprawde kozak 8-) gratki <ok>
Piotrek, śliczny jest ten Twoj granatowy bezdasznik, alusy idealnie tutaj pasują <ok> Dopieszczony jak nie wiem co, nawet nie ma sie do czego przyczepic, naprawde kozak 8-) gratki <ok>
Dzięki za miłe słowo. Już nie raz od koleżanek słyszałem abym ożenił się z tym samochodem bo tyle czasu mu poświęcam.. Kobiety nigdy tego nie zrozumieją 8-)
Idealnie to będzie jak w środku znajdzie się kierownica S-line z poduchą i może kiedyś blenda USA/Japan. Co do blendy to nie czuję ciśnienia. Bardziej do kierownicy. Póki co, muszę ograniczyć wydawanie pieniędzy, więc jeżeli w aucie pojawi się coś nowego tzn. że wygrałem w totka
Kolor zależy od pory dnia. Kiedy jest pochmurno to wygląda tak jak na pierwszych zdjęciach. Kiedy jest słonecznie to bliżej mu do ciemnego fioletu, jednak przedostatnie zdjęcie nie odzwierciedla do końca koloru, ponieważ musiałem je wyostrzyć Picasem 3 aby lepiej było widać tłumik Takie uroki zdjęć z komórki.
Twój chyba wchodził w niebieski kolor (http://i49.tinypic.com/svntsj.jpg), mój chyba w ciemny fiolet. Wydaje mi się, że system "zmiany koloru" mam taki sam ale w inną mańkę Gdzie można w aucie sprawdzić numer koloru?