Mój kuzyn ma myjnie i doradził mi wosk simonz pod kolor autka ("najlepszy chyba stosunek ceny do jakości 20zł) nakładam to a puźniej nakładam politure "Autopoliture Plastmala" i autko jest tak śliczne że żal mi do niego wsiadać ale co najważniejsze już tydzień jeszce na tych dwóch wartwach i dalej woda spływa jak po kaczce
co do środka to nie lubie plaka i tym podobnych środków w spreju wszystko sie klei szybko siada kurz. używam siereczek na sączonych niestety nie pamietam nazwy jest poporostu rewelka dziala dużej niż blak a kurz tak nie siada. oprócz tego używam mleczka do skóry
jak ktoś chce ładnie umyć samochód w kraku to polecam myjnie kuzynka naprawdę dobre ceny i robito jak należy a nie na odzcep sie, adres moge prześłać na pw (może nawet bym jakieś zniżki dla kluubowiczów załatwił) :mrgreen:
[B1/B2/B3/B4] Kosmetyki do pielegnacji nadwozia i wnetrza
[B1/B2/B3/B4] Kosmetyki do pielegnacji nadwozia i wnetrza
Ja używam do czyszczenia samochodu następujących środków:
Do opon: Kiedyś używałem drogich preparatów w sprayu robiła sie po tym piana ale teraz znalazłem naprawdę tani produkt a efekt zajebisty. po pierwsze trzeba umyć porządnie oponę a potem po prostu pędzelkiem wyczyścić całość SIDOLUKSEM kiedy przez przypadkiem wylałem trochę na oponę i przez kawał czasu była bardzo czarna i od tej pory tylko tym czyszczę opony.
Natomiast do karoserii używam pasty tempo bardzo pracochłonne ale efekt jest taki jakby położył nowy lakier.
No a do wewnątrz używam Plaka ale trochę denerwuje mnie jego tłustość.
Co myślicie o moich produktach do czyszczenie??
może polecicie coś lepszego??;] czekam
Do opon: Kiedyś używałem drogich preparatów w sprayu robiła sie po tym piana ale teraz znalazłem naprawdę tani produkt a efekt zajebisty. po pierwsze trzeba umyć porządnie oponę a potem po prostu pędzelkiem wyczyścić całość SIDOLUKSEM kiedy przez przypadkiem wylałem trochę na oponę i przez kawał czasu była bardzo czarna i od tej pory tylko tym czyszczę opony.
Natomiast do karoserii używam pasty tempo bardzo pracochłonne ale efekt jest taki jakby położył nowy lakier.
No a do wewnątrz używam Plaka ale trochę denerwuje mnie jego tłustość.
Co myślicie o moich produktach do czyszczenie??
może polecicie coś lepszego??;] czekam
ja polecam normalne czernidło do zderzaków moje tez były lekko wyblaknięte ale przeleciałem je pare razy tym i jak noweGoraht pisze:Co polecacie do czernienia zderzaków? Moje mooocno wyblakły no i chyba coś sie kiedyś na nie wylało, że zdaje się wchodzić w biel jak jest bardzo suchy. Ważne więc żeby to było coś co czerni a nie tylko czyści.