Witam
Mam problem z tylnim zderzakiem a dokładnie chodzi o to że opadł sporo na całej lini (patrząc od tyłu)
No i tu pytanie: Jak reguluje się położenie tego zderzaka :?:
Odkryłem w bagażniku jakieś dwie śruby, ale co go podniosłem i dokręciłem on znowu opadł :-|
Proszę o pomoc i jakieś rady
A następna sprawa jest taka, że nie chce zdejmować zderzaka, ponieważ mam lpg i sam nie chce odkręcać tego wlewu...
Pozdrawiam Arek
[ Dodano: 2010-04-14, 10:07 ]
Jak to fajnie odpowiedzieć sobie samemu na pytanie :lol:
Więc po dokładnym obejrzeniu mocowań zderzaka i po wcześniejszym przeanalizowaniu tematu wymiany zderzaka by WIDMO okazało się że nie mam śrób mocujących w bagażniku :shock: Zamurowało mnie konkretnie :-|
No to teraz pytanie - jakie idą tam śruby i czy w zderzaku są gwiny zrobione czy sam muszę jeszcze coś tam dorabiać :?:
poprzedni właściciel mnie dobija :-x[/b]
[80 b4] Opadł tylni zderzak
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Wychodzi na to, że tam chyba w ogóle odbojów nie maIC69 pisze:Czyli co, nie masz w ogóle przykręconego tego zderzaka?w.a.n.t.e.d pisze:jakie idą tam śruby i czy w zderzaku są gwiny zrobione czy sam muszę jeszcze coś tam dorabiać :?:
Jakiś zapewne wujek Mietek tylko przyłapał dwoma śrubami do samochodu na tej lini co jest rygiel do zamka bagażnika za tą plastikową osłoną. Czyli musze dokupić odboje
A może dało by się je czymś zastąpić :?:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80