[All] Stylizacja - poszerzanie nadkoli
Niki20, jak masz nóż na gardle to możesz się pobawić w poszerzenie.Może nawet jak wypchniesz nadkole o ok.5mm to już nie będzie się tak rzucało w oczy.Ale przygotuj się że niestety lakier może popękać i wtedy będzie trzeba błotniki lekko prysnąć.
Możesz najpierw tą maszynką lub samoróbką spróbować a jak nie wyjdzie to wtedy blacharz jakiś dobry który to ogarnie.
Możesz najpierw tą maszynką lub samoróbką spróbować a jak nie wyjdzie to wtedy blacharz jakiś dobry który to ogarnie.
Mam tak z przodu z dystansem i koło ładnie wypchnięte na zewnątrz.Nie za bardzo przemawia do mnie 9J na przodzie w Coupe.Wydaje mi się że autko optycznie jest szersze z przodu niż z tyłu.Bądź co bądź ale każdy ma tam jakieś własne wizje. <ok>dydo85 pisze:choc ja mysalem zeby sie zamienic dwoma 9J na dwie 7,5J bo zp rzodu chiałbym mniejszy rant ale moze byc ciezko. do mnie narazie koledzy misiaczki sie nie dowalili, bo mnie nie zatrzymali jedynie do nalepki na szybie ze starym nr. rej :mrgreen:
[ Dodano: 2010-04-19, 22:58 ]
Niki20, nie wiem bo nie bawiłem się tą maszynką.Poszukaj na Google,jest sporo tematów o tej maszynce na forum BMW,VW itp.
tylko ze wtedy znalazłe mdwa komplety jeden 7,5 a drugi 9. a na dwa mnie nie stac, a po mialem blisko. pozyjemy zobaczymy moze uda sie wyrwac dwie 7,5 albo z kims zamienic po blisku ten kolega co jezdzi tym niebieski mcabrio ma taka maszynke, kiedys widzxialem jak golfa tym robili.luk448 pisze:Mam tak z przodu z dystansem i koło ładnie wypchnięte na zewnątrz.Nie za bardzo przemawia do mnie 9J na przodzie w Coupe.Wydaje mi się że autko optycznie jest szersze z przodu niż z tyłu.Bądź co bądź ale każdy ma tam jakieś własne wizje.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dydo85, popytaj się tego kolegi o tą maszynkę, co i jak to się robi ile się da naciągnąć itp. :->
Jednak nie ma aż takiej różnicy na obu tylnych kołach... Jedno wystaje 17mm drugie 22mm. Myślę właśnie to jedno co więcej wystaje żeby z tej strony przetoczyć delikatnie bęben o 3mm żeby się to wyrównało... :?: Co sądzicie?? 3mm nie powinny mieć znaczenia raczej...
Jednak nie ma aż takiej różnicy na obu tylnych kołach... Jedno wystaje 17mm drugie 22mm. Myślę właśnie to jedno co więcej wystaje żeby z tej strony przetoczyć delikatnie bęben o 3mm żeby się to wyrównało... :?: Co sądzicie?? 3mm nie powinny mieć znaczenia raczej...
Jedni tną sprężyny a drudzy nawiercają drugi rozstaw <ok>
Co do nawiercania to zapraszam tu www.cultstyle.pl
Co do nawiercania to zapraszam tu www.cultstyle.pl