R5 <ok> <ok> <ok>V5 :?: <hmm>
[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
ha chlopaki nie uwierzycie co widzialem na wslasne oczka <ok>
ide se z rana na zakupy na rynek przechodze obok wulkanizatora a tu ku mojemu zdzieniu stoi czerwone b4 podchodze blizej a tu nie 80 b4 tylko 90 b4 US <ok> poweim wam ze bym przygarnol taka 90tkie a wygladala mniej wiecej tak tylko ze na innym alu
szkoda ze brama byla zamknieta to bym obmacal to cudo tak wiec trzeba sie na nia czaic w Toruniu
ide se z rana na zakupy na rynek przechodze obok wulkanizatora a tu ku mojemu zdzieniu stoi czerwone b4 podchodze blizej a tu nie 80 b4 tylko 90 b4 US <ok> poweim wam ze bym przygarnol taka 90tkie a wygladala mniej wiecej tak tylko ze na innym alu
szkoda ze brama byla zamknieta to bym obmacal to cudo tak wiec trzeba sie na nia czaic w Toruniu
-
- Forum Audi 80
No panowie nastepny spot to tak jak zawsze zajeżdżamy do MC i zamawiamy :mrgreen:
http://www.gadu-gadu.pl/545732974468501 ... rger-xxxxl
http://www.gadu-gadu.pl/545732974468501 ... rger-xxxxl
-
- Forum Audi 80
Panowie, gdzie w Bydzi na serwis klimy warto podjechać? gdzie jest tanio i solidnie.
Potrzebuje pozbyć się czynnika chłodzącego(za wiele to go nie ma bo niska wydajność klimy jest lub to efekt zapchanego zaworu rozprężnego), chcę wymienić zawór rozpreżny, a później sprawdzić szczelność klimatyzacji i ją nabić. Jakieś pomysły?
Potrzebuje pozbyć się czynnika chłodzącego(za wiele to go nie ma bo niska wydajność klimy jest lub to efekt zapchanego zaworu rozprężnego), chcę wymienić zawór rozpreżny, a później sprawdzić szczelność klimatyzacji i ją nabić. Jakieś pomysły?
Lisu_RMC,
koła które pokazałeś (felgi z oponami) są o 31mm większe od standardowych (175/70/14)
podaj jeszcze szerokość felg bo to ważne czy np bedą wystawały i ocierały o nadkole czy też będą schowane i ocierały o amorek
[ Dodano: 2010-05-06, 12:44 ]
najlepiej jakbyś zadzwonił do gościa i sie spytał czy jest możliwość podjechania i przymierzenia
koła które pokazałeś (felgi z oponami) są o 31mm większe od standardowych (175/70/14)
podaj jeszcze szerokość felg bo to ważne czy np bedą wystawały i ocierały o nadkole czy też będą schowane i ocierały o amorek
[ Dodano: 2010-05-06, 12:44 ]
najlepiej jakbyś zadzwonił do gościa i sie spytał czy jest możliwość podjechania i przymierzenia
Felgi założone już u mnie Przy większych dziurach troche tył obciera ale jak założę ciut węższe niż 205 opony letnie to będzie git malina. Najwyżej z tyłu między sprężyny zapodam gumy usztywniające. Tak to nic nie wystaje i nic nie wydaje mi się żeby tarło przy normalnej jeździe. Maksymalny skręt przednich kół też nie wywołuje jakichś niemiłych atrakcji. Kupiłem je za taką cenę, że jak nie będzie ok to je sprzedam z zyskiem
A jak wygląda.... :mrgreen: :mrgreen:
A jak wygląda.... :mrgreen: :mrgreen: