[b3 aLL] Listwa pod lampami
[b3 aLL] Listwa pod lampami
Witam!!
zakupiłem dziś listwe pod lampy i kieruje do was pyt. czy musze zabezpieczyc ją jakąś farbą czy coś? czy jest możliwość że ona zardzewieje jak założe?
zakupiłem dziś listwe pod lampy i kieruje do was pyt. czy musze zabezpieczyc ją jakąś farbą czy coś? czy jest możliwość że ona zardzewieje jak założe?
Adrian to jesli psikne tym http://allegro.pl/item1007116806_czarny ... 400ml.html to powinno juz stykac?
- percevalle
- Audi 80 Klub
Czarny mat w sprayu na beżowy samochód to tak średnio. Jak chcesz zrobić dobrze to oddaj do lakiernika, on zrobi tak jak ma być, może nie zedrze dużo kasy. Doczyści, zapodkładuje, dobierze lakier z kodu, pomaluje i na to bezbarwny i jak nowe. Sam jak nieumiejętnie pomalujesz to będziesz poprawiał.
Jak chcesz to robić sam jedz do mieszalni, kup podkład, dobierz z kodu lakier w sprayu z utwardzaczem i lakier bezbarwny. Doczyść na szczotce listwe z ewentualnej rdzy do gołego metalu, benzyna ekstrakcyjna i leć farbami w tej kolejności co podałem. Jak sie uda zmieścisz sie w 50zł.
Jak chcesz to robić sam jedz do mieszalni, kup podkład, dobierz z kodu lakier w sprayu z utwardzaczem i lakier bezbarwny. Doczyść na szczotce listwe z ewentualnej rdzy do gołego metalu, benzyna ekstrakcyjna i leć farbami w tej kolejności co podałem. Jak sie uda zmieścisz sie w 50zł.
A ja mam pytanie czy orientujecie się na jakie spinki/zaczepy/tuleje jest zamontowana ów listwa? Wpisałem w ETKA7 i wyskoczył mi nr części - 431 853 548 (tuleja blandy), ale numer ten nic mi nie daje w sklepie motoryzacyjnym. Wykładają mi listę ( http://www.inter-team.com.pl/dopobrania/I_bez_romix.pdf ) zaczepów vw/audi i szukaj sobie.
Z góry dziękuje za pomoc.
Audi 80, b3, rok 1989.
Z góry dziękuje za pomoc.
Audi 80, b3, rok 1989.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z