Skradzione AUDI 80 b4 AVANT TDI - Łódź ODZYSKANE!!!
IC jest malutki z boku od golfa 4 chyba widzalem tylko pobierznie i tylko z 5 min bylem dzis oppoprostu na okazaniu czy to moje. Avant ma wspawane numery od jakiegos B4.
Kto ukradl i jak znalezli niestety mi nie powiedzieli. Wiem tylko tyle ze rozbili jakas grupe i stal na dziupli. moje szczescie i glupota zlodzija ze sobie go zostawil. Chyba byl dobrze zrobiony. z tego co widzialem to bardzo malo jezdzil mozliwe ze dopiero go skonczyli.
Moja radosc nie zna granic :mrgreen:
Teraz bede mogl na spokojnie jak bede mial go w garazu porobic zdjecia i opisac wszystko co bylo zrobine i jak pamietam z audi a6 prosil o fotki lap od silnika. juz smialo moge powiedzie c ze je dokladnie obfotografuje :mrgreen:
pozdro dla wszystkich
Kto ukradl i jak znalezli niestety mi nie powiedzieli. Wiem tylko tyle ze rozbili jakas grupe i stal na dziupli. moje szczescie i glupota zlodzija ze sobie go zostawil. Chyba byl dobrze zrobiony. z tego co widzialem to bardzo malo jezdzil mozliwe ze dopiero go skonczyli.
Moja radosc nie zna granic :mrgreen:
Teraz bede mogl na spokojnie jak bede mial go w garazu porobic zdjecia i opisac wszystko co bylo zrobine i jak pamietam z audi a6 prosil o fotki lap od silnika. juz smialo moge powiedzie c ze je dokladnie obfotografuje :mrgreen:
pozdro dla wszystkich
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

Jestem pełen podziwu, że jednak auto się odnalazło :shock:
Auto wizualnie zmieniło się dość sporo, ale będą z niej ludzie :mrgreen:
Powodzenia w modach <ok>
P.S. tylko nie mów, że w bagażniku nawet są Twoje 17tki ABT <urodziny>
Auto wizualnie zmieniło się dość sporo, ale będą z niej ludzie :mrgreen:
Powodzenia w modach <ok>
P.S. tylko nie mów, że w bagażniku nawet są Twoje 17tki ABT <urodziny>
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2010, 18:43 przez MarcinC, łącznie zmieniany 1 raz.
No jak widać cuda się zdarzają <ok> miałeś sporo szczęścia że auto odnalazło się w jednym kawałku i pewnie jest tak jak ktoś napisał wcześniej ktoś musiał dokładnie wiedzieć co bierze. Mój szwagier nie miał tyle szczęścia,będąc na wakacjach we Władysławowie buchneli mu Passata B5 AFNa z pod Hotelu.Po miesiącu dostał telefon że auto się odnalazło niestety bez środka tylnych ćwiartek i dachu... Sytuacja podobna do twojej,rozbili całą grupe na okazaniu było około 15 osób.
- mrozio4444
- Forum Audi 80

Dzieki wszystkim za mile slowa. Nadal banan nieschodzi mi z twarzy. Teraz czekam kiedy bede mial ja w garazu. Z tego co widzialem praktycznie nie jezdzili dopiero byla szykowana
do jazdy. Cieszy mnie to bardzo :mrgreen:
Avant napewno zostaje i bedzie dokonczony bo juz wsadzone bylo mase nowych rzeczy.
A ku mojej radosci ojciec zabiera mi Competition :mrgreen:
do jazdy. Cieszy mnie to bardzo :mrgreen:
Avant napewno zostaje i bedzie dokonczony bo juz wsadzone bylo mase nowych rzeczy.
A ku mojej radosci ojciec zabiera mi Competition :mrgreen: