[Miączyn/Jarosławiec] Zlocik majowy 29.05.2010
- kermit1978
- Forum Audi 80
A je nie wiem jak będzie...
Trzy godziny temu zaliczyłem sarenkę przy powrocie z Jarosławia do domu w okolicach Oleszyc. Przednia maska przypomina harmonijkę nie wiem jak reszta jutro dodam fotki skutków bliskiego spotkania z sarenką dziś już za ciemno.
W każdym bądż razie dodam że bardzo się cieszę z ostatniego wspólnego zlotu razem z wami.
Pozdrawiam wszystkich moich nowych kolegów (audi maniaków)
Trzy godziny temu zaliczyłem sarenkę przy powrocie z Jarosławia do domu w okolicach Oleszyc. Przednia maska przypomina harmonijkę nie wiem jak reszta jutro dodam fotki skutków bliskiego spotkania z sarenką dziś już za ciemno.
W każdym bądż razie dodam że bardzo się cieszę z ostatniego wspólnego zlotu razem z wami.
Pozdrawiam wszystkich moich nowych kolegów (audi maniaków)
- hackthemilk
- Forum Audi 80
kurczątko jakby nie było to w każdym bądź razie możesz liczyć na pomoc
Sam myślałem ze popuszczą mi dziś zwieracze jak golf mierzył się z BMW naprzeciw mnie, skutek: bejca w rowie, golf poobijany a ja umknąłem zaszokowany na 2gim biegu przy 4,5k obrotów.. Nie polecam i uważajcie koledzy na drodze bo widać dużo wylazło szybkich i wściekłych na drogę.
Koniec końców jest sporo czasu do spota, może się uda, bądźmy dobrej myśli
Sam myślałem ze popuszczą mi dziś zwieracze jak golf mierzył się z BMW naprzeciw mnie, skutek: bejca w rowie, golf poobijany a ja umknąłem zaszokowany na 2gim biegu przy 4,5k obrotów.. Nie polecam i uważajcie koledzy na drodze bo widać dużo wylazło szybkich i wściekłych na drogę.
Koniec końców jest sporo czasu do spota, może się uda, bądźmy dobrej myśli
- hackthemilk
- Forum Audi 80
macie dziwne pytanie towarzyszu? organizujemy własne i tu na miejscu - coś w tym złego? nie każdy ma jak i czas i $$ żeby gnać np. pod Włodawę. Zróbcie coś na w okolicy LZ LTM LHR to będziemy na pewnoGelo pisze:macie trochę dziwną metodę ustalania terminów zlotów,
ciężko zrozumieć ?
ja osobiście myślałem nad wylotem gdzieś na taki "Wasz" Ogólnopolski Zlot i nie raz do tego zachęcałem - lecz realia, w tym momencie są inne i się nie da.
Zostaje tylko coś lokalnego - więc wrzuć na luz i na rondzie zawróć z czymś takim - bo uważam że lepiej się spotkać i poznać lokalnie, a jak czas i $$ pozwoli to na pewno zawitamy.
- marecki788
- Forum Audi 80
- kermit1978
- Forum Audi 80
Spokojnie chłopaki nie ma się co emocjonować, po prostu uznaliśmy ten termin za najbardziej dogodny dla nas (osoby które były na ostatnim spocie) a na pewno z miłą chęcią bym się pojawił w Twoich okolicach na jakimś zlocie Gelo, ale niestety czas, środki to są główne powody które powodują że się u Was nie pojawiamy. Ale może kiedyś zrobimy coś wspólnie tak żeby nam i wam było blisko. Może coś na zakończenie lata
- hackthemilk
- Forum Audi 80
to poco to gadanie? luzikkk :lol:luzik Panowie nie ma się co spinać
Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 03:39 przez hackthemilk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
widziałem cię ysiul dzisiaj rano koło piekarni w wólce panieńskiej stałem białą ciężarówką wyjeżdżałeś z piekarni zobaczyłem tylko wlepę (ten na zdjęciu zaznaczony strzałką) aha lada dzień dołączy do nas nowy klubowicz kupuje jutro b4 mój kumpel z pracy
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 20:07 przez gibaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- hackthemilk
- Forum Audi 80