[Coupe B3 NG by KaZi_2005] Czerwone Coupe
... Było trzeba jechać gdzie indziej a nie robić sobie tyle zachodu <osohozi>KaZi_2005 pisze:Obiecałem że powiem... a więc mówie dziś poleciała folia z szyb
Poleciał również xenon, obrys, podswietlanie rejestracji, niebieskie zarowki z halogenow, no i felgi gość ze stacji diagnostycznej był nie do przegadania
Ci są najbardziej frontem do klienta gdzie indziej pewnie jeszcze by sie do czegos przyczepiligrinch pisze:... Było trzeba jechać gdzie indziej a nie robić sobie tyle zachodu <osohozi>KaZi_2005 pisze:Obiecałem że powiem... a więc mówie dziś poleciała folia z szyb
Poleciał również xenon, obrys, podswietlanie rejestracji, niebieskie zarowki z halogenow, no i felgi gość ze stacji diagnostycznej był nie do przegadania
Przypiol sie też do nieszczelnego wydechu, braku ręcznego, sportowego wydechu końcowego, foteli, soczewek, kierownicy i braku lusterka w srodku no ale na to jeszcze dał się przegadać
Po prostu gość nastawiony na Anty-tuning <lol>
Strat nie było oprócz folii, a folia to po 10zl za 3mKoralB3 pisze:oj to widze ze cie ładnie walnął..i co troche straty co?
Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 18:56 przez KaZi_2005, łącznie zmieniany 1 raz.
KaZi_2005 pisze:Nie montowane fabrycznie w audikris0181 pisze:yyy... eee... aaa... ? :shock: co on chciał od Twoich foteluf? :-|KaZi_2005 pisze:Przypiol sie też do nieszczelnego wydechu, braku ręcznego, sportowego wydechu końcowego, foteli
Nooo co stać mnie to mam :mrgreen:
Gorące pozdrowienia dla Diagnosty
to ja wam napisze coś lepszegoMIODEK pisze:KaZi_2005 pisze:Nie montowane fabrycznie w audikris0181 pisze: yyy... eee... aaa... ? :shock: co on chciał od Twoich foteluf? :-|
Nooo co stać mnie to mam :mrgreen:
Gorące pozdrowienia dla Diagnosty
jak już przyjechałem drugi raz, atmosfera rozmowy byla przyjaźniejsza, nie byl taki cwaniaczek i gadał z usmiechem na japie...
i nagle wtrącił...
Diagnosta - kolego, kto Ci tak spierdolił te soczewki?
Ja - No a co z nimi jest nie tak?
Diagnosta - No w lampy od audi 80 wpakował soczewkę?
Ja- No ale co z tą soczewką jest źle? przecież to oryginalna
Diagnosta - Nie gadaj mi tu bo w audi 80 nie było lamp soczewkowych
Dalej juz z nim nie gadałem tylko przytaknąłem żeby dał spokój