[B4 All] zmiana zderzak oryginalnego TDI na 2,6
[B4 All] zmiana zderzak oryginalnego TDI na 2,6
Kupiłem dzisiaj lampy zespolone + zderzak z halogenami i kierunkami w zderzaku taki jak jest w 2,6 chciałbym zamontować to u siebie TDI y halogenami (udało mi się kupić taki sam kolor) Mamy pytanie czy wszystko oprócz wiązki jest jest P&P ? Czy wiązkę trzeba tylko przedłużyć czy wtyczki są inne?
- tokarka606
- Forum Audi 80
Panowie już wszystko założone długość kabli nawet nadmiar, (moja wersja z kierunkami obok lamp mijania/długich B4 TDI 93 Włochy(samopoziomujące lampy po włączeniu stacyjki i przejechaniu paru m) i halogenami w zderzaku)
Udało mi się kupić lampy zderzak (z osprzętem halogeny + kierunki -jeden pęknięty uchwyt) w tym samy kolorze na złomie wszystko w super stanie (lampy połamane dwa uchwyty, trzymając się stabilnie) przy czym prawdopodobnie po regeneracji bo w super stanie.
za wszystko 700zł
Pozdrawiam wszystkich i dzięki za pomoc
Mam do sprzedania stare graty
Jak by ktoś potrzebował pomocy służę radą
[ Dodano: 2010-05-12, 11:33 ]
Panowie powiedzcie mi jeszcze czy mam się obawiać o te graty np halogeny jakoś pozabezpieczać bo trochę sie boje że je ktoś zawinie moje bajerki ,
czy to już nie te czasy żeby bawić sie w srubowanie?
Udało mi się kupić lampy zderzak (z osprzętem halogeny + kierunki -jeden pęknięty uchwyt) w tym samy kolorze na złomie wszystko w super stanie (lampy połamane dwa uchwyty, trzymając się stabilnie) przy czym prawdopodobnie po regeneracji bo w super stanie.
za wszystko 700zł
Pozdrawiam wszystkich i dzięki za pomoc
Mam do sprzedania stare graty
Jak by ktoś potrzebował pomocy służę radą
[ Dodano: 2010-05-12, 11:33 ]
Panowie powiedzcie mi jeszcze czy mam się obawiać o te graty np halogeny jakoś pozabezpieczać bo trochę sie boje że je ktoś zawinie moje bajerki ,
czy to już nie te czasy żeby bawić sie w srubowanie?