[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
gornik, szczerze to wolał bym żeby została, bo jest potrzebna dość często.
A lotkę już raz kupiłem, z ABS-u i ją odsyłałem bo była to porażka.
Jeszcze nie widziałem avanta bez wycieraczki z tyłu, jest taki na forum?
Spodobał mi się pomysł z tą wycieraczką od golfa V, tylko gdzie ja to dostanę?
MarcinC, no niestety mnie się to przytrafiło, ale da się rade <ok>
Tak łączenia jako tako zamalowałem i z 5 metrów ich nie widać
A lotkę już raz kupiłem, z ABS-u i ją odsyłałem bo była to porażka.
Jeszcze nie widziałem avanta bez wycieraczki z tyłu, jest taki na forum?
Spodobał mi się pomysł z tą wycieraczką od golfa V, tylko gdzie ja to dostanę?
MarcinC, no niestety mnie się to przytrafiło, ale da się rade <ok>
Tak łączenia jako tako zamalowałem i z 5 metrów ich nie widać
sagem, golf V, passat B6, transporter T5 i parę innych aut z VAG ją mają.
Jest bardzo estetyczna, poluj na allegro bo cena nowego ramienia ~150zł + 100 zł
wycieraczka. Mocowanie pasuje, tylko trzeba dobrać, która ma najbardziej zbliżoną
długość. Bez wycieraczki dobrze by wyglądał ładnie posadzony i na szerokim kole.
Jest bardzo estetyczna, poluj na allegro bo cena nowego ramienia ~150zł + 100 zł
wycieraczka. Mocowanie pasuje, tylko trzeba dobrać, która ma najbardziej zbliżoną
długość. Bez wycieraczki dobrze by wyglądał ładnie posadzony i na szerokim kole.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Irku, nie mam szans żeby wyjąć szybę samemu, a oddać to za duże koszta dla mnie, przynajmniej na razie, zrobiłem w miarę możliwości i mam nadzieje że z rok potrzyma, potem postaram się zrobić tak jak się należy.Kamil, jeżeli nie chcesz za jakiś czas powtórnie tego robić, to szybę trzeba wyciąć, nie ma wyjścia.
Tu masz opisany ten problem (na drugiej stronie są fotki) https://audi80.pl/b4-a...dzy-vt28611.htm
gornik, no wycieraczka wygląda ciekawie, jak będę na złomie u siebie na pewno będę oglądał się za czymś takim, w ogóle tyłek wygląda fajnie.
Teraz fotki z obecnego stanu, tj. założona blenda i przerobiona klamka tak jak bodajże kolega Skuciok to zrobił, od środka zabezpieczone podkładem antykorozyjnym, pomalowana klapa podkładem antykorozyjnym 2x nobiles i 2x hammerite teoretycznie pod kolor, :lol: teraz czekam na farbę [LY5L] której nigdzie dostać nie mogę, nawet w intercarsie nie mogą mi jej ściągnąć. Wygląda to niezbyt estetycznie ale nawet tego nie polerowałem ani nie przycierałem, bo czekam na farbę, na razie autko stoi w garażu, a w miejsce uszczelki przyjdzie wklejana na podobe.
Parę fotek, aha i zdjąłem znaczek OOOO, ale czy lepiej to wygląda to nie wiem... :roll:
, ,
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 18:29 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
No pewnie,że lepiej, krok w dobrą stronę.sagem pisze:
Parę fotek, aha i zdjąłem znaczek OOOO, ale czy lepiej to wygląda to nie wiem... :roll:
Za wolno jeździszsagem pisze: MarcinC napisał/a:
dla mnie byłaby już kosa gdyby nie było w ogólę wycieraczki, bo teraz to tak przeszkadza
A jak będę jechał w deszcz i po deszczu trasą, i jak już nic nie będę widział przez tylną szybę, to będę wysiadał i przecierał ją szmatka co 30 KM
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Powoli, powoli się coś kręci. <ok>
, ,
I wiele innych prac w toku o których na razie nie będę wspominał.
, ,
I wiele innych prac w toku o których na razie nie będę wspominał.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 18:32 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
haaaa, i tarpana ni ma <urodziny> <urodziny> <urodziny>
rezaj, rezaj... dawaj, dawaj... nie przestawaj 8-) jeden osiemte już w serii daje radę, ale mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować te "grubsze plany"
jedziemy sobie spokojnie... 210km/h... Ty Kamil łuk... ooooo ku!@# :!: od razu zrobiło się 150km/h <mikolaj>
ptssss... wrrrr... ptssss... bajka :mrgreen: na trasie Coupe AAH quattro dostaje baty więc jest dobrze
rezaj, rezaj... dawaj, dawaj... nie przestawaj 8-) jeden osiemte już w serii daje radę, ale mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować te "grubsze plany"
jedziemy sobie spokojnie... 210km/h... Ty Kamil łuk... ooooo ku!@# :!: od razu zrobiło się 150km/h <mikolaj>
ptssss... wrrrr... ptssss... bajka :mrgreen: na trasie Coupe AAH quattro dostaje baty więc jest dobrze