[B4 1Z]
[B4 1Z]
problem silnik głośno pracuje drży cała buda gdy daje gazu wpada w dziwny rezonans asz uszy zatyka wymieniłem poduchy na silniku na skszyni biebów i gumy na wydechu wszystkie gómy na firme febi a mimo to nic się nie zmieniło diagnostyka zrobiona jest niby w porządku. Drugi problem jest taki że przy 120h odcina moc puszcze noge z gazu i po ponownym dodaniu jest ok aż do 130 i znowu to samo 140 też wymieniłem elektro zawór ten który odpowiada za ciśnienie turbiny na orginał i jest to samo. Czy jest ktoś w lubelskim kto mógłby mi pomuc proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010, 18:41 przez dacek, łącznie zmieniany 2 razy.
albo jakaś łajza wepchała łapy tam gdzie nie trzeba albo uszkodzony wężyk między ECU a map sensorem, no chyba że źle podłączony N75 lub dziurawe wężyki albo dziura w dolocie
chcesz żeby fura śmigała to obierz kierunek Lublin/Parczew lub Lubartów to coś na to wszystko poradzimy <ok>
popraw nazwę tematu zgodnie z regulaminem :!:

chcesz żeby fura śmigała to obierz kierunek Lublin/Parczew lub Lubartów to coś na to wszystko poradzimy <ok>
popraw nazwę tematu zgodnie z regulaminem :!:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Mam nadzieję że nie wyrzuciłeś orginalnychdacek pisze:wymieniłem poduchy na silniku na skszyni biebów