Witam mam pytanie czy ktoś z was kupował zamienniki halogenów na allegro ?? ceny są kuszące a mam jeden stłuczony i muszę kupić . I jeśli ktoś kupował czy pasują idealnie nie odbiegają wyglądem od oryginału ( to jak świecą mnie nie interesuje bo i tak ich nie używam ) a gdyby wszystko ładnie pasowało to kupił bym sobie 2 żeby się nie różniły
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam
[CABRIO] halogeny w zderzaku
Siema, kumpel kupował zamienniki i powiem Ci, że pasują super i warto je kupić, jednak tego nie da się powiedzieć o zamiennikach białych kierunkowskazów, które też kupił...
Ale nie dasz rady doprowadzić starego halogenu do czystości nowego, dlatego proponuję Ci kupić dwa nowe zamienniki. Choć nie wiem ile kosztują ori w ASO.
A więc halogeny są ok. Kupuj
Ale nie dasz rady doprowadzić starego halogenu do czystości nowego, dlatego proponuję Ci kupić dwa nowe zamienniki. Choć nie wiem ile kosztują ori w ASO.
A więc halogeny są ok. Kupuj
-
- Forum Audi 80
mieszkam w Gliwicach i obok mnie jest jedna z największych giełd samochodowych w Europie.
Widzialem wiele zamienników i wszytkie są OK, tylko że urokiem jest brak znaczka Helli cz cos w tym stylu kwestia upodobania do oryginału.
Firmy? jest ich masa. jeśli nie używasz - nie kierowałbym się firmą, a kosztami. bo przecież jakiegokolwiek znaczka na szkle ciężko się dopatrzeć
Widzialem wiele zamienników i wszytkie są OK, tylko że urokiem jest brak znaczka Helli cz cos w tym stylu kwestia upodobania do oryginału.
Firmy? jest ich masa. jeśli nie używasz - nie kierowałbym się firmą, a kosztami. bo przecież jakiegokolwiek znaczka na szkle ciężko się dopatrzeć
z wyglądu nie różnią się niczym od ori hella. Jak będziesz zakładał to uszczelnij je, bo biały plastik w środku po krótkim czasie lubi żółknąć.
co do montażu to jest bezproblemowy i wszytko pasuje jak ulał.
Mówię, bo sam takowe zamienniki posiadam w pakiecie zimowym w razie co to łatwiej przeżyć stratę zamiennika niż ori Letnia zmiana na ori tak naprawdę podyktowana jest tym, że je mam bo wyglądowo jedne od drugich się nie różnią
co do montażu to jest bezproblemowy i wszytko pasuje jak ulał.
Mówię, bo sam takowe zamienniki posiadam w pakiecie zimowym w razie co to łatwiej przeżyć stratę zamiennika niż ori Letnia zmiana na ori tak naprawdę podyktowana jest tym, że je mam bo wyglądowo jedne od drugich się nie różnią
Zrobiłem dla Ciebie fote porównawczą obu halogenów. W zderzaku hella w dłoni digdong. Na oświetlenie nie ma co zwracać uwagi, bo stan obu jest taki sam. Różnica tkwi jedynie w znaczku producenta.
http://img80.imageshack.us/i/halogenyn.jpg/
http://img80.imageshack.us/i/halogenyn.jpg/