[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
[B4]felgi aluminiowe_poradzcie
Siemka
Planuje zakup felg aluminiowych i teraz nie wiem jak sie na to zapatrywać, chciałbym zeby koła konczyły sie równo z nadkolem, jakie ET powinienem wybrać?
Auto nie jest obniżane(chociaż ma żółte amory a sprężyny normale więc sam juz nie wiem)
jaką opone na felgi proponujecie? Nie chce zeby wyglądalo to tak żałośnie jak u nie których kiedy to auto stoi na oryginalnych amorach i sprężynach a oponka o profilu 40-45 i dziura między oponą a nadkolem.
Jak ktoś ma fajne alusy z oponkami do 800zł to chętnie łyknę na allegro tego pełno!
z góry dzięki za rady...
Planuje zakup felg aluminiowych i teraz nie wiem jak sie na to zapatrywać, chciałbym zeby koła konczyły sie równo z nadkolem, jakie ET powinienem wybrać?
Auto nie jest obniżane(chociaż ma żółte amory a sprężyny normale więc sam juz nie wiem)
jaką opone na felgi proponujecie? Nie chce zeby wyglądalo to tak żałośnie jak u nie których kiedy to auto stoi na oryginalnych amorach i sprężynach a oponka o profilu 40-45 i dziura między oponą a nadkolem.
Jak ktoś ma fajne alusy z oponkami do 800zł to chętnie łyknę na allegro tego pełno!
z góry dzięki za rady...
Posiadam oryginalne alu Audi 80 b4 z rozstawem 4x108 bez dekielków na oponce 205 więc powinna być równo z nadkolem. Jesli zechcesz to napisz na gg 9984813
[ Dodano: 2010-05-20, 22:44 ]
Dodam jeszcze że alu nie były prostowane i nie są jakos zniszczone są nawet w bardzo dobrym stanie. Sprzedam lub zamienie razem z oponkami na jeden sezon.
[ Dodano: 2010-05-20, 22:45 ]
U mnie na tym zdjęciu jest przerwa bo auto jest na lewarku a koło przyłożone;D
[ Dodano: 2010-05-20, 22:44 ]
Dodam jeszcze że alu nie były prostowane i nie są jakos zniszczone są nawet w bardzo dobrym stanie. Sprzedam lub zamienie razem z oponkami na jeden sezon.
[ Dodano: 2010-05-20, 22:45 ]
U mnie na tym zdjęciu jest przerwa bo auto jest na lewarku a koło przyłożone;D
albo wrzuc sobie 205/55 albo 205/50. 205/50 ladniej wyglada ale jakas mala gleba by sie przydala, chociaz 40/40 i bedzie piknie wygladac..zubik22 pisze:to ja się podepnę kupiłem felgi 16 7,5 cala et 35 jaka oponka by była najlepsza do tego zawieszenie standard. myślałem nad 205/50 myślicie że będzie dobrze