[Miączyn/Jarosławiec] Zlocik majowy 29.05.2010
- hackthemilk
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nu pewno że gotowi <ok> Pogoda dla Zamościa na sobotę nie zapowiada się co prawda imponująco na stan dzisiejszy, ale znośnie.
http://pogoda.onet.pl/0,821,38,,,zamosc,miasto.html
Dla Karpia niestety nie ma szczegółów. Co do aparatów to Kamil zawsze robił za paparazzi Ale bierzcie co kto może
http://pogoda.onet.pl/0,821,38,,,zamosc,miasto.html
Dla Karpia niestety nie ma szczegółów. Co do aparatów to Kamil zawsze robił za paparazzi Ale bierzcie co kto może
No ugadane było, że bierzemy tylko rzeczy stałe typu grill, oprzyrządowanie, węgiel, można jakieś koce brać, jakiś cieplejszy ciuch, coś od komarów. Jak ktoś posiada termos to też niegłupio byłoby wziąć zalany gorącą wodą.
Do kupienia ze składki zostaje kiełbacha, pieczywko, super niezniszczalne talerzyki, widelczyki i nożyki, picie - ale to jak ktoś ma w nadmiarze to niech weźmie
Do kupienia ze składki zostaje kiełbacha, pieczywko, super niezniszczalne talerzyki, widelczyki i nożyki, picie - ale to jak ktoś ma w nadmiarze to niech weźmie
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
a ja mam zlot z głowy <buu> pilny wyjazd W-wa no niestety :evil: także miłej zabawy aha mam zetora na części jakby komuś coś trzeba by było https://audi80.pl/sprzedamsilnik-tdi ... t42740.htm
Powtarzam 1szego posta, aby wszystko było jasne
[center][/center]
Data: 29 maja 2010r
Godzina: 13:00 (max spóźnienia do 15-15:30)
Miejsce: OTO I ONO
Dzięki wielkoduszności kolegi hackthemilk współrzędne GPS:
50° 43' 11.568"N
23° 24' 27.504"E
- Koce :lol:
- Dezodoranty Chanell Nr5 typu: OFF, bo komary nas polubią strasznie wieczorkiem.
- Napoje
- Cieplejszy ciuch (w razie "W", albo Kamil będzie robił pokazówki z nagrzewnicy :mrgreen: )
Na miejscu składka na jedzenie i picie, tak więc trochę grosza wypadałoby mieć. Ogólnie zabieramy rzeczy stałe które mogą się przydać i uprzyjemnić spota
Godzina: 13:00 (max spóźnienia do 15-15:30)
Miejsce: OTO I ONO
Dzięki wielkoduszności kolegi hackthemilk współrzędne GPS:
50° 43' 11.568"N
23° 24' 27.504"E
- Koce :lol:
- Dezodoranty Chanell Nr5 typu: OFF, bo komary nas polubią strasznie wieczorkiem.
- Napoje
- Cieplejszy ciuch (w razie "W", albo Kamil będzie robił pokazówki z nagrzewnicy :mrgreen: )
Na miejscu składka na jedzenie i picie, tak więc trochę grosza wypadałoby mieć. Ogólnie zabieramy rzeczy stałe które mogą się przydać i uprzyjemnić spota