[80 B4 AYL] Project Audi VR6 by Seba
strasznie wygląda ta różnica wysokości opon i brak gleby, ale piszesz, że narazie musi tak być... czyli to się zmieni i chwała Tobie za to
ja również widziałbym tutaj ori pomarańczki <ok>
widzę, że robisz wszystko z głową i coś czuję, że może z tego wyjść naprawdę zaje!@#$% auto 8-)
pozostało mi tylko życzyć Tobie powodzenia no i $$$ żebyś nie przestawał z rezaniem
ja również widziałbym tutaj ori pomarańczki <ok>
widzę, że robisz wszystko z głową i coś czuję, że może z tego wyjść naprawdę zaje!@#$% auto 8-)
pozostało mi tylko życzyć Tobie powodzenia no i $$$ żebyś nie przestawał z rezaniem
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
czerwony to ładny kolor, ale byłby ostatni na mojej liście gdybym miał malować auto :lol: Twoja "cegiełka jest naprawdę bardzo ładna i ja bym przy tym pozostał <ok>
czekam na malowanie maski i zderzaka, założenie pomarańczowych kierunków, soczewki, jakiejś glebki no i zmiana opon na przedzie na troszkę wyższe :mrgreen: 8-)
czekam na malowanie maski i zderzaka, założenie pomarańczowych kierunków, soczewki, jakiejś glebki no i zmiana opon na przedzie na troszkę wyższe :mrgreen: 8-)
Koledzy czemu uparliście się na te pomarańczowe kierunkowskazy, jak dla mnie to tak nie za bardzo by wyglądało, ale może się mylę. Wiem że jest różnica pomiędzy halogenami a kierunkami, ale to przez to że kierunki są nowe a halogeny stare, ale to chyba większość z Was ma taki problem przy takiej migracji. Halogeny i tak będę wymieniał na nowe ze względu na to że przy montażu zderzaka jeden mi pekł,chociaż i tak wymagał wymiany ze względu na "poklejoną'' przeszłość.
W sumie ja też czekam na lakierowanie i soczewki, ale czas mnie strasznie ogranicza i przede wszystkim prawie 400km odległości od domu.
W sumie ja też czekam na lakierowanie i soczewki, ale czas mnie strasznie ogranicza i przede wszystkim prawie 400km odległości od domu.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ze zderzakiem od cabrio to chyba zaskoczyłeś wielu użytkowników tego klubu :mrgreen: Wszystkie przeprowadzone jak dotąd zmiany oczywiście na duży plus <ok> Kolor autka i wnętrza masz śliczny Autko dopieszczane, z każdym kolejnym modem wygląda coraz lepiej, tak trzymaj kolego
Powodzenia w realizacji dalszych modów.
Powodzenia w realizacji dalszych modów.
kolor jest mega .. ale okropna jest przestrzen miedzy kołami a karoserią .. jednym słowem dramat jak dla mnie .. przod jak zalozysz soczewki bedzie malina ( mam super idealny komplet jakby co do sprzedania ) pisałeś też coś o progach .. masz na myśli progi z s2/rs2 ? czy coś innego ? reasumując auto łądnie zaczyna wyglądać tylko szkoda jeżeli skonczy jak kopia compi albo s2 .. takie akcje dla mnie są bez sensu, ogólnie pozdrawiam.
Zdaje sobie sprawę z tej "okropnej" przestrzeni i to się na pewno zmieni. Kupiłem nowy zestaw FK i się załamałem. Chyba będzie przestać z eksperymentami i zakupić gwint..
A nie chcę założyć progów, tylko te wąskie listewki na dole drzwi, których niestety nie mam, a bez nich linia jakoś nie do końca jest spójna.
A nie chcę założyć progów, tylko te wąskie listewki na dole drzwi, których niestety nie mam, a bez nich linia jakoś nie do końca jest spójna.