[b3 all] listwy boczne.
sa na taśmę dwustronną .. żeby je oderwać trzeba się nieźle namęczyć ,a aczkolwiek są sposoby - wystarczy pokombinować noi bardzo łatwo przy ściąganiu je odkształcić .. osobiście uważam, że takie całe srebrne auto nie będzie łądne . Umaluj zderzaki pozostawiąc te miejsca jakby listwy górne też na czarno - bedzie jak ori z fabrycznymi zderzakami w kolor tak będzie najatrakcyjniej, bo taki cały malowaniec to ochyda.
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
"We dwójkę się szarpaliśmy, może opalarką podgrzać i by poszło?! tak czy siak lepiej nie ściągaj ich" Dokładnie tak jak napisał <b> skoti </b> lepiej ich nie ściągać. Ja osobiście mam sposób na ich nieciekawy odcień związany z upływem lat. Od pewnego czasu stosuję pastę do elementów plastikowych i gumowych. Efekt co prawda jest siwy - dokładnie mono black, no ale za to plastiki nie mają dziwnych przebarwień, i wyglądają jakby z fabryki wyjechały. Inna opcja to smarowanie olejem do dwusuwów :mrgreen: ..oczywiście żartuje. Choć kiedyś taki patent zastosowałem, no ale potem za dużo muszek i komarków do odklejania :oops: