[Cabrio] Hard Top
[Cabrio] Hard Top
Witam serdecznie!!
Pytanie moje dotyczy, czy do B4 cabrio były dostępne hard topy? Bo jakoś się nigdzie nie mogę doszukać ów gadżetu, i jeszcze jedno pytanie dotyczące składania dachu materiałowego, czy wszystkie wersje miały dachy elektryczne? Czy moze ręczne?
Ogólnie przymierzam się do zakupu B4 Cabrio , chciałbym hard top, bo ma to być auto na codzień i słuzyć również w zime, może sporadycznie ale jednak.
Bardzo byłbym rad gdyby ktoś z posiadaczy B4 Cabrio dał się namówić na rozmowe , najchętniej gg, ponieważ chciałbym wypytać o kilka spraw.
Pozdrawiam
Pytanie moje dotyczy, czy do B4 cabrio były dostępne hard topy? Bo jakoś się nigdzie nie mogę doszukać ów gadżetu, i jeszcze jedno pytanie dotyczące składania dachu materiałowego, czy wszystkie wersje miały dachy elektryczne? Czy moze ręczne?
Ogólnie przymierzam się do zakupu B4 Cabrio , chciałbym hard top, bo ma to być auto na codzień i słuzyć również w zime, może sporadycznie ale jednak.
Bardzo byłbym rad gdyby ktoś z posiadaczy B4 Cabrio dał się namówić na rozmowe , najchętniej gg, ponieważ chciałbym wypytać o kilka spraw.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 cze 2007, 23:37 przez MarekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
viewtopic.php?t=4307&postdays=0&postorder=asc&start=15 na koncu tematu masz jedną fotkę
Znalazłem jedną sztukę http://cgi.ebay.de/Hardtop-fuer-Audi-80 ... dZViewItem jedyne 900eur
Znalazłem jedną sztukę http://cgi.ebay.de/Hardtop-fuer-Audi-80 ... dZViewItem jedyne 900eur
Sorry OGr, ale nie miałeś nigdy, Cabrio więc się nie ośmieszaj ze swoimi poglądami. Myślisz, ze jak będzie padac to Ci przesięknie :lol: :lol: :lol:OGr pisze:No fajny tylko z tego co widzę że nie ma opcji ściągania tylko chowasz do garażu i w drogę. A jak zacznie padać to masz miekki daszek
To nie UAZ
Brezntowy dach Cabrio ma więcej warstw niż ten w Twoim Avancie i możesz lać na to nie wiem ile wody a i tak Ci nie przesieknie, bo brezent jest gumowany od spodu
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
co do hard top´ow to oczywiscie,ze byly i sa a dachy sa reczne i elektryczne a dokladniej elektryczno-hydrauliczne, sam taki posiadam, mam kolege,ktory tez taki ma i mial kiedys z nim problem ( problemem nie okazala sie hydraulika,a przetarta wiazka przewodow na tylnej klapie),i dach elektryczny mozna zarowno dobrze recznie rozkladac jak i skaldac...jesli bedziesz mial wiecej pytan to wal...pozdr