slawko099 wybierasz sie na ten zlocik.. ja od Tarnowa bede smigal.. o ktorej w ropczycach i gdzie sie spotykamy... i o ktorej w rzeszowie sie zbieracie.. no chyba ze kazdy sam leci..
JACO124 pewnie że lece na ten zlocik. no my możemy razem już śmigać to tak proponuje się spotkać na parkingu pod TAURUSEM i Biedtonką to jest po lewej str jak na rzeszów lecisz i jakieś 1.5 za rop będzie to widać z głównej drogi top bez problemu zobaczysz ja ci na pw wyśle nr kom wrazie "w" tylko nie wiem na którą w rzeszowie bo w dynowie o 13 to może w rzeszowie na podpromi o 12 ???
Ja z podowu, że parking na podpromiu jest całkowicie zalany (:]) proponuję spotkać się w rzeszowie na parkingu pod tesco na powstańców warszawy. około godziny 12, i tak wyjechać 12.20, 12,30 do dynowa, ja postaram się pojechać, o ile nie zaleje mnie dzisiaj konkretnie ^""
chłopaki a ja raczej nie dojadę na zlocik.. bo jak narazie to wyjazd z domu mam taki:
pozatym nawet pompy nam nie dadza zeby to wypompowywac a autem przy tym stanie wody nie ma co próbować.. nawet do pracy pewnie na pon nie wyjadę.. no chyba ze jutro cos sie ruszy i wypompuja wode.. slawko099 jak cos to jedz sam, jakbym jechal to zadzwonie jutro wczesniej ale nie zanosi sie na to aby do jutra udalo mi sie wyjechac z home..
..chyba ze z lawetą ktos po mnie wpadnie
dobra to kto żyw i ma tylko chęci i jest z okolic Rzeszowa spotykamy się na parkingu tesco, najlepiej tym bocznym o godz 12, a 12:20 z tolerancją do 12:30 ruszamy na podbój Dynowa 8-) Dozobaczenia <ok>