[Podkarpackie] DynóVWka 2010...
JACO124 pewnie że lece na ten zlocik. no my możemy razem już śmigać to tak proponuje się spotkać na parkingu pod TAURUSEM i Biedtonką to jest po lewej str jak na rzeszów lecisz i jakieś 1.5 za rop będzie to widać z głównej drogi top bez problemu zobaczysz ja ci na pw wyśle nr kom wrazie "w" tylko nie wiem na którą w rzeszowie bo w dynowie o 13 to może w rzeszowie na podpromi o 12 ???
chłopaki a ja raczej nie dojadę na zlocik.. bo jak narazie to wyjazd z domu mam taki:
pozatym nawet pompy nam nie dadza zeby to wypompowywac a autem przy tym stanie wody nie ma co próbować.. nawet do pracy pewnie na pon nie wyjadę.. no chyba ze jutro cos sie ruszy i wypompuja wode..
slawko099 jak cos to jedz sam, jakbym jechal to zadzwonie jutro wczesniej ale nie zanosi sie na to aby do jutra udalo mi sie wyjechac z home..
..chyba ze z lawetą ktos po mnie wpadnie
pozatym nawet pompy nam nie dadza zeby to wypompowywac a autem przy tym stanie wody nie ma co próbować.. nawet do pracy pewnie na pon nie wyjadę.. no chyba ze jutro cos sie ruszy i wypompuja wode..
slawko099 jak cos to jedz sam, jakbym jechal to zadzwonie jutro wczesniej ale nie zanosi sie na to aby do jutra udalo mi sie wyjechac z home..
..chyba ze z lawetą ktos po mnie wpadnie