[B4 vs B4 Coupe] Czym się różnią maski ?
[B4 vs B4 Coupe] Czym się różnią maski ?
Witam wszyskich mam pytanie czy pokrywa silnika (maska) audi coupe b4 różni od 80 b4?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, 18:49 przez maślak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Jeżeli już czepiamy się słówek to nie było też czegoś takiego jak B3 tylko 89. Jak ktoś nie wierzy to zapraszam do lektury brifu, jeżeli takowy ktoś posiada 8-)hołard pisze:Cześć, nie było takiego modelu jak audi coupe b4 tylko audi coupe, oznaczenie 8B (Jmm wyręczyłem cię ) A maska na 99% sie nie rózni w porównaniu do audi 80 b4. Ale niech ktoś potwierdzi lepiej. Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No dobrze. Ja wiem, że jest audi coupe i tylko coupe. Przed liftem - B3, po lifcie B4. ( Tak w skrócie).
Dlaczego więc mówi się audi B3 i B4, a nie Audi 80 (lub 90) przed liftem i Audi 80 po lifcie?
Wszyscy co mają jakieś pojęcie o motoryzacji używają określań B3 i B4, trochę z nie wiedzy, a trochę po to, żeby nie wiedzący zrozumieli. To samo dotyczy coupe, żeby sobie życie ułatwić.
Proponuję wielkimi literami FAQ zrobić odnośnie QP i będzie po sprawie. Co rusz widzę posta Coupe B4 lub B3 i potem tylko prostowanie, że nie ma czegoś takiego.
Ile można?
Dlaczego więc mówi się audi B3 i B4, a nie Audi 80 (lub 90) przed liftem i Audi 80 po lifcie?
Wszyscy co mają jakieś pojęcie o motoryzacji używają określań B3 i B4, trochę z nie wiedzy, a trochę po to, żeby nie wiedzący zrozumieli. To samo dotyczy coupe, żeby sobie życie ułatwić.
Proponuję wielkimi literami FAQ zrobić odnośnie QP i będzie po sprawie. Co rusz widzę posta Coupe B4 lub B3 i potem tylko prostowanie, że nie ma czegoś takiego.
Ile można?