[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kuballa17, dzięki
KoralB3, serducho powoli kończy swój żywot (małe sprężanie na 2 i 3 cylindrze, trochę kucyków ubyło) :-|
ale mam w zanadrzu małe conieco <oki>
Czyli silnik 2.0 16V z passata B3 tylko muszę go z golfa mego wydobyć <zly>
Będzie złożony najprawdopodobniej na DIGIFANT kompie więc rozdzielacz pójdzie se bo jakoś falujące obroty nie podchodzą mi. Powoli kompletuje to co trzeba do przeszczepu :->
Dziś pozatym wstawiłem czujnik ciśnienia oleju i zegar od ciśnienia działa prawidłowo, pozostało dorwać czujnik temp. oleju
KoralB3, serducho powoli kończy swój żywot (małe sprężanie na 2 i 3 cylindrze, trochę kucyków ubyło) :-|
ale mam w zanadrzu małe conieco <oki>
Czyli silnik 2.0 16V z passata B3 tylko muszę go z golfa mego wydobyć <zly>
Będzie złożony najprawdopodobniej na DIGIFANT kompie więc rozdzielacz pójdzie se bo jakoś falujące obroty nie podchodzą mi. Powoli kompletuje to co trzeba do przeszczepu :->
Dziś pozatym wstawiłem czujnik ciśnienia oleju i zegar od ciśnienia działa prawidłowo, pozostało dorwać czujnik temp. oleju
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KoralB3, trzeba bo już mnie ten silnik dobija hehe Tak to bym czegoś innego szukał niż ta 16 a, że mam taką i to nie będzie pierwszy swap to dużych problemów nie widzę <zly>
mam jeszcze możliwość 1Z silnika zakupić ale jakoś do fuzla nieprzyzwyczajony jestem.
Ps. Znajomek mi podesłał
http://lh3.ggpht.com/_VJ7i59HxLvQ/S9MM7 ... 200%5D.JPG
mam jeszcze możliwość 1Z silnika zakupić ale jakoś do fuzla nieprzyzwyczajony jestem.
Ps. Znajomek mi podesłał
http://lh3.ggpht.com/_VJ7i59HxLvQ/S9MM7 ... 200%5D.JPG