No całkiem ładnie nawet to wyszło, wszystko kwestia gustu. Ja osobiście bym zostawił białą maskę i robił z tego auta cult'a. Czym przyciemniałeś kierunki?
Wiem, że masz swoją maskę, swoją drogą ta jest bardzo ładna, jeśli zdecydujesz się z nią śmigać na codzień to szacun. Ja bym sobie taką zakładał na większe zloty i spoty. Właśnie, wybierasz się może na majovwkę?
Pewnie nie pojadę a jeśli tak to nie swoim :-| Niestety serce pada w Audzianie i takiej trasy może nie wytrzymać :cry:
Zobaczę co moja dziewczyna powie na tą maskę bo jeśli się spodoba to będzie to na codzień a jeśli nie to muszę na jakiś kompromis iść <swiety>
Apocalipto, uu.. no to widze że dziewczyna też ma prawo głosu..moja by na pewno sie nie zgodziła xD ale Zuck, dobrze mówi że taka maska to akurat na zloty.
KoralB3, serducho powoli kończy swój żywot (małe sprężanie na 2 i 3 cylindrze, trochę kucyków ubyło) :-|
ale mam w zanadrzu małe conieco <oki>
Czyli silnik 2.0 16V z passata B3 tylko muszę go z golfa mego wydobyć <zly>
Będzie złożony najprawdopodobniej na DIGIFANT kompie więc rozdzielacz pójdzie se bo jakoś falujące obroty nie podchodzą mi. Powoli kompletuje to co trzeba do przeszczepu :->
Dziś pozatym wstawiłem czujnik ciśnienia oleju i zegar od ciśnienia działa prawidłowo, pozostało dorwać czujnik temp. oleju
Apocalipto Ty musisz mieć jakiś dobry szrot w pobliżu, że tyle fantów wygrzebujesz silnik w passacie będzie miał takie same mocowania pod łapy w bloku jak w audi?
KoralB3, trzeba bo już mnie ten silnik dobija hehe Tak to bym czegoś innego szukał niż ta 16 a, że mam taką i to nie będzie pierwszy swap to dużych problemów nie widzę <zly>
mam jeszcze możliwość 1Z silnika zakupić ale jakoś do fuzla nieprzyzwyczajony jestem.