[Kraków] Spot w Krk?
-
- Forum Audi 80
mam talent..coś wymyśle..Lucazzz pisze:wymysl cos, jakis mocny argument coby mnie moja pusciła.... :mrgreen:
jakoś się zmieścił..ale może niech się właściciel pochwali :lol:wil_czek pisze:czyzby jednak zamienniki nie podeszly ??
ja mam vaga ale z obsługą gorzej..niby jakieś tam proste rzeczy sprawdze u siebie w TDI ale mozemy próbowac cos grzebnąć..moze nie zepsuje. Kupilem go zeby sobie bledy sprawdzac w swoim tdi, jakie logi zrobic czy coś wiec ekspertem nie jestem w tej dziedzinie... <mikolaj>wil_czek pisze:czy ktos w KRK posiada VAG'a zeby sie podlaczyc i sprawdzic to i owo ??
mam nadzieje ze pogoda cie nie zniecheci.. jak reszta nie zrezygnuje to ja sie pojawie.. na chwile bo na chwile ale bede bo wczesnie do pracy wstaje jutro..mario_luty1988 pisze:jaco ja bede napewno to wpadaj tak kolo 22.
dzisiaj jest mega szybki spot..czyli powtórka wczorajszego.. :mrgreen:putinn pisze:A co dzisiaj jest pod krokusem?
małopolska nadrabia spoty i teraz codziennie pod krokusem
..normalnie rozpisuje sie jak admini <lol>
nie widze przeszkód.. dzisiaj pada to i bokami mozna znow pojezdzic...jak wczoraj.. chyba ze pani "kursantka" zrezygnowała z daleszej jazdy po wczorajszym stresie..putinn pisze:hmm... może też skoczę na chwile pogadać <ok>
[ Dodano: 2010-06-24, 20:02 ]
Lucazzz wpadasz dzisiaj pod krokusa? bo pasuje obgadac ulez bo wyjezdzam jutro i fajnie jakbys sie wybral....ja bede ok.22 moze wczesniej wiec wpadajacie chlopaki..pogoda jest malo wazna..
ok, wyslij mi jakis namiar na siebie na pw to w razie czego sie jutro dogadamy..ale wpadnij na chwile dzisiaj na bora to pogadamy co do jutrzejszego wyjazdu
[ Dodano: 2010-06-25, 01:08 ]
no i luzik..nawet pogoda nie przeszkadza zrobic szybki zlocik.
Lucazzz daj mi znac jutro co zalatwisz ale mam nadzieje ze pojedziemy.. eeh te kobiety napisz mi tak max. do 12:00
[ Dodano: 2010-06-27, 20:42 ]
chłopaki jakiś zlocik w tym tygodniu? jak bedzie taka pogoda to moze na skałkach w tygodniu...środa lub czwartek.. ? ktoś chętny?
[ Dodano: 2010-06-25, 01:08 ]
no i luzik..nawet pogoda nie przeszkadza zrobic szybki zlocik.
Lucazzz daj mi znac jutro co zalatwisz ale mam nadzieje ze pojedziemy.. eeh te kobiety napisz mi tak max. do 12:00
[ Dodano: 2010-06-27, 20:42 ]
chłopaki jakiś zlocik w tym tygodniu? jak bedzie taka pogoda to moze na skałkach w tygodniu...środa lub czwartek.. ? ktoś chętny?
nie.... kontynuuje... i tu jest ból... bo jak juz złapało, to cały tydzien bede pił...jaco124 pisze:wytrzeźwiałes juz Lucazzz ?
a co do spotu, to poki nie bede miał auta, to moze melanz,zamiast oficjalnego spotu :mrgreen:
[ Dodano: 2010-06-27, 22:18 ]
a grila tos ty wczoraj miał.... a nawet kiełbachy w gebie nie miałes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:jaco124 pisze:no fajnie by bylo jakiegos grilla zrobic..
moj karczek koło auta został :lol: <zyga>