Majówka w Ułężu 2010
haha nawet nie o to chodzi tylko sprawa z tymi hamulcami..teraz dojechalem pod blok i cala fela cieplutka a nie chce tarcz sobie zepsuc przez ten wyjazd.. jak dostane urlopik to sie z tym uporam.. ty sie bardziej martw o siebie zeby cie kobita puscila na wyjazd bo cos kiepsko to dzisiaj wygladalo... ale masz cala noc zeby ja przekonacLucazzz pisze:jaco124,
haha, powiedz ze ci kierowcy brakuje!!! :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no panowie musze was posmucic, niestety bedziecie przez sobote i niedziele musieli... patrzec na moj zryty beret ;p jade na bank, znalazlem fundusze, o 9 mam egzam na uczelni szybko opierdziele bo i tak sie nie uczylem i kierunek Ułęż, tylko zebym sobie nie zapomnial spisac numerow do gps'a, w razie czego Kazi bede dzwonil jak bede juz tam w okolicy gdybym nie umial trafic
pozdro
pozdro
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
nie dosc ze plotkarz to jeszcze erotoman. jak Ci mowilem zebys Dziadu przyjechal pociagiem do Wawy i chcialem zawiezc na zlota tos polozyl lufe. a^%$ja dostaniesz nie foty <rotfl2>kris0181 pisze:będziecie mogli podziwiać 'miss mokrego podkoszulka' na kazdym kroku :mrgreen:
Ja oczywiście zamawiam foty <urodziny>
deejay.ftb pisze:nie dosc ze plotkarz to jeszcze erotoman.kris0181 pisze:będziecie mogli podziwiać 'miss mokrego podkoszulka' na kazdym kroku :mrgreen:
Ja oczywiście zamawiam foty <urodziny>
No co <lol> Taki już ze mnie degenerat :mrgreen:
A powiedz mie jedna rzecz... Babo. Cesz miec skonczonego Swapa przed zimą...? <lol> To nie pyskowuj i szykuj mie tu gorące foty bo sie wypne na tą Czerwoną Kupe i swapa do następnej zimy nie ujrzysz <palma>deejay.ftb pisze:jak Ci mowilem zebys Dziadu przyjechal pociagiem do Wawy i chcialem zawiezc na zlota tos polozyl lufe. a^%$ja dostaniesz nie foty <rotfl2>