[Skradziony] Audi B4 Sedan 1.9TDI - Biłgoraj
-
Arczizioom
W przeciągu miesiąca w Biłgoraju ukradli 3 audi 80 łacznie z moją. Niestety co do nagrania jest tylko takie jakie jest i raczej niewiele uda się z nim zrobić jechał na światłach a w nocy to dość znacznie oślepiło kamerę, widać kontury auta lecz identyfikacja była praktycznie po alusach. Złodziej chyba nie wiedział że ma nad sobą kamerę bo zatrzymał się tuż nad nią i czekał na 2.
-
Arczizioom
oj nie myśl kolego że już auto straciłeś, może akurat wpadną i odzyskasz Audice, przeglądaj oferty allegro itd.może kamery coś dadzą, człowiek całe życie się dorabia żeby takie gnojk.. zniszczyły w moment dorobek niełatwy, koledze w gliwicach w piątek A6 w nocy pod blokiem też buchneli najgorsze ze nie miał AC a autko warte ponad 30 tyś.zawsze stawiał w garażu, tylko raz pod blokiem i znikła :roll:
-
noorbi
-
Arczizioom
ja mam taką prośbę do administracji niech przejrzy logi z wątku arczizioma. może ktoś często zaglądał, może ktoś się zarejestrował niedawno i często tam zaglądał, albo po prostu jakieś IP dorwać, cokolwiek, samochodu bardzo szkoda, ale nie załamuj się, miejmy nadzieję, że się znajdzie. ciekawe czy to jakaś biłgorajska szajka, czy przyjezdna. pamiętam akcje jak ktoś szedł siedzieć za kradzież samochodów... czyżby wyszedł?
-
Arczizioom
no to jak podejrzewają to niech szukają Panowie, jak są takie szajki to dlaczego jeszcze ich nie rozbili? nie mogą dziupli namierzyć? kurcze, trzeba kupić jakiś nadajnik/odbiornik GPS zamontować i czekać, policja powinna takie akcje organizować. ja tam bym poświęcił swój samochód jakbym pracował w policji.
jakiś czas temu komuś się znalazł audik, mam nadzieję, że znajdziesz swój, jeden z najlepszych seryjnych audiczek.
jakiś czas temu komuś się znalazł audik, mam nadzieję, że znajdziesz swój, jeden z najlepszych seryjnych audiczek.
-
Arczizioom
Dokładnie o tym samym mówiłem policjantom skoro wiedzą że jest szajka to dlaczego nie zrobić pułapki. Ale to nie ja jestem od tego żeby ich uczyć. Nasza Polska policja nie słynie z rozwiązań takich spraw nie mówiąc już o mojej Biłgorajskiej mam wrażenie że oni to tylko potrafią pijaków zgarniać i mandaty wypisywać.
-
Arczizioom
Wiadomo, że każde zabezpieczenie ma jakąś tam skuteczność. Jedne mniejszą, inne większą. Ale to też zależy od umiejętności złodzieja i jego zaangażowania. Jeśli się uprze na konkretny egzemplarz, to pewnie nic go nie powstrzyma
Wracając do tematu, to nie poddawaj się, tylko szukaj swojego auta i zaangażuj w poszukiwania jak najwięcej osób.
Wracając do tematu, to nie poddawaj się, tylko szukaj swojego auta i zaangażuj w poszukiwania jak najwięcej osób.