[Skradziony] Audi B4 Sedan 1.9TDI - Biłgoraj
- michael80b3
- Forum Audi 80

Jak już ktoś napisał takich to tylko na pal, będę się rozglądał za twoją audiczką w LKR .
A skoro policja wie że koło Zamościa i Janowa działają jakieś tam grupy to czego im nie zrobią wjazdu na kryjówke? Swoją drogą to takie auta jak Audi 80 czy inne niemieckie z tego rocznika to idą tylko na części, w całości sprzedają tylko nowe auta bo ryzyko jest i tak, a zysk większy. A jeśli kolesie dobrze główkują to na pewno auto jest albo za granicą albo po drugiej stronie Polski, pozostaje tylko mieć nadzieje że policja w końcu ich złapie.
A skoro policja wie że koło Zamościa i Janowa działają jakieś tam grupy to czego im nie zrobią wjazdu na kryjówke? Swoją drogą to takie auta jak Audi 80 czy inne niemieckie z tego rocznika to idą tylko na części, w całości sprzedają tylko nowe auta bo ryzyko jest i tak, a zysk większy. A jeśli kolesie dobrze główkują to na pewno auto jest albo za granicą albo po drugiej stronie Polski, pozostaje tylko mieć nadzieje że policja w końcu ich złapie.
Panowie nie nalezy sie zniechecac i szukac,jestem tym szczesliwcem ktoremu policja znalazla auto po 8 miesiacach!! Kolega z forum B2 znalazl swoje audi cabrio po 2 Latach!!
I pamietajcie na przyszlosc ALARM i co najmniej 2 mrugajace na widoku diody plus odciecie zniecheca złodziei!! To akurat sprawdzilem na Competition Złodzieje chodzili pół nocy i sprawdzali jak sie dobrać i odpuścili niestety poszli dalej i wzieli Remika AVANTA :cry:
Życze odnalezienia Audi i najlepiej sprawcow i do tego osobiscie :mrgreen:
pozdrawiam
I pamietajcie na przyszlosc ALARM i co najmniej 2 mrugajace na widoku diody plus odciecie zniecheca złodziei!! To akurat sprawdzilem na Competition Złodzieje chodzili pół nocy i sprawdzali jak sie dobrać i odpuścili niestety poszli dalej i wzieli Remika AVANTA :cry:
Życze odnalezienia Audi i najlepiej sprawcow i do tego osobiscie :mrgreen:
pozdrawiam
2 miesiące temu zwinęli także moje Audi wiec wiem co czujesz....Arczizioom pisze: PS. Koledzy jak to jest z ubezpieczeniem OC 24.06 zapłaciłem na cały rok z góry czy idzie jakoś odzyskać te pieniążki?
Jeśli chodzi o ubezpieczenie, to jak już dostaniesz świstek z policji, że umorzyli śledztwo, (mniej więcej po miesiącu) to idziesz do Wydziału komunikacji wyrejestrować brykę. Jak wyrejestrujesz, to wtedy możesz odzyskać zwrot ubezpieczenia. Więcej dopytaj w zakładzie ubezpieczeniowym w którym miałeś polisę to ci powiedzą jakie jeszcze ewentualnie świstki potrzeba.
-
Arczizioom
Niestety realia polskiej policji. Wiem o tych kryjówkach od policjanta z Biłgoraja a dlaczego ci z Janowa i Zamościa nie zrobią im wjazdu na dziuple to trzeba by ich pytać. Nie poddam się za dużo pieniędzy czasu i pracy włożyłem w ten samochód żeby wyglądał tak jak wygląda.michael80b3 pisze: A skoro policja wie że koło Zamościa i Janowa działają jakieś tam grupy to czego im nie zrobią wjazdu na kryjówke?
-
Arczizioom
-
Arczizioom
- kermit1978
- Forum Audi 80

-
Arczizioom
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Chyba jeszcze większa głupota wozić kartę pojazdu, mojemu wujkowi policjant podczas kontroli zwrócił na to uwagę.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2010, 21:31 przez Audi 80 Polska, łącznie zmieniany 1 raz.
a z AC jest chyba jeszcze taka opcja że jak w domu nie masz kompletu kluczyków do pojazdu jak i dowodu rejestracyjnego to odszkodowania nie wypłacają bo jest domniemanie że ułatwiłeś kradzież własnego pojazdu zostawiając gdzieś kluczyki i dokumenty... - chore ale bardzo realne.
a tak na marginesie orientuje się ktoś czy można na auto z roku 92 wykupić AC od samej kradzieży? jak tak to jakie towarzystwo ubezpieczeniowe pozwala na to.
a tak na marginesie orientuje się ktoś czy można na auto z roku 92 wykupić AC od samej kradzieży? jak tak to jakie towarzystwo ubezpieczeniowe pozwala na to.