[b4 aah coupe]Gdzie macie zamontowany parownik LPG-fotki?
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
[b4 aah coupe]Gdzie macie zamontowany parownik LPG-fotki?
Witam
Temat się odnosi do wszystkich posiadaczy V-ek.
Mam pytanie i proszę o fotki gdzie jeśli wogóle macie zamontowane parowniki w swoich autach?
ja mam wywaloną obudowę filtra i wsadzony stożek a parownik siedzi obok ale chcę zrobić obudowę stożka tyle że przez niego brakuje mi miejsca i chcę gdzie indziej go przełożyć Jakieś sugestie,porady?
Temat się odnosi do wszystkich posiadaczy V-ek.
Mam pytanie i proszę o fotki gdzie jeśli wogóle macie zamontowane parowniki w swoich autach?
ja mam wywaloną obudowę filtra i wsadzony stożek a parownik siedzi obok ale chcę zrobić obudowę stożka tyle że przez niego brakuje mi miejsca i chcę gdzie indziej go przełożyć Jakieś sugestie,porady?
- siwusek216
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- siwusek216
- Forum Audi 80
Tak jak aldi, pisze, dokładnie to parownik mam przykręcony do pułki pomiędzy kielichem a ścianą grodziowa ale w coupe jej niema.aldi pisze:shellah napisał/a:
mówisz o miejscu za czujnikiem halla?
To jest za lewą głowicą, fachowo oznacza się lewą i prawą stronę patrząc z kierunkiem jazdy (pomijając wsteczny).
- siwusek216
- Forum Audi 80
Ja twierdze ze ma ze względu na płaszcz wodny-za wysoko nie odpowietrzysz, za nisko może się nie nagrzewać.januszbin pisze:nie słyszałem o tym by wysokość miała jakieś znaczenie....
Klima ogranicza miejsce, ale luknę do brata jak to u niego wygląda.shellah pisze:chciałem go walnąć nisko jakoś przy osuszaczu klimy
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
siwusek216, i aldi, dzięki Panowie. Trochę czasu minęło i nerwów ale wkońcu udało mi się go wepchać tam gdzie pisaliście
Dodatkowo pompkę tempomatu musiałem przełożyć na górę ale to był najmniejszy problem, najwięcej czasu zeszło się z odpowietrzaniem tego badziewia ale teraz jest super i wkońcu mam oryginalną puchę filtra zamiast przereklamowanego stożka :mrgreen:
Dodatkowo pompkę tempomatu musiałem przełożyć na górę ale to był najmniejszy problem, najwięcej czasu zeszło się z odpowietrzaniem tego badziewia ale teraz jest super i wkońcu mam oryginalną puchę filtra zamiast przereklamowanego stożka :mrgreen: