[B3/B4] Jakie sprężyny 60mm/40mm czy 40/40 ?
Kup spręzyny 60/60, a amory na tył mozesz kupic z regulowaną wysokością. Ja takie własnie mam firma ta-technix. Zobazc na strone DB tuning www.dbtuning.pl . Sa z Wrocka.
-
- Forum Audi 80
Sorki ze z innej beczki mam w posiadaniu 80 competition i wiem ze jest tam orginalnie obnizone zawieszenie tylko nie wiem o ile -35mm czy -40mm, sprawdzil bym po kodach wyposazenia ale auto przywoze dopiero 16 wrzesnia do IRL .
Mysle o regulowanym zawiasie jezeli takowe znajde a jak nie to 60/40 tylko niechce miec plugu jak wroce do PL dlatego sie zastanawiam, i prosze o pomoc.
Z gory dzieki <ok>
Mysle o regulowanym zawiasie jezeli takowe znajde a jak nie to 60/40 tylko niechce miec plugu jak wroce do PL dlatego sie zastanawiam, i prosze o pomoc.
Z gory dzieki <ok>
W wersji Audi S2/Competition również są amortyzatory o mniejszym skoku. U siebie mam produkt firmy SACHS a model to ADVANTAGE. Są to gazówki, powiem Ci, że po zmianie auto utwardziło się i co dziwne delikatnie poszło w dół. Z tego co wiem oprócz SACHS'a zostaje Ci tylko BILSTEIN Auto obniżone jest o 20 mm względem serii. Powiem Ci, że jak na Polskę i bezstresową codzienną jazdę jest to najlepszy kompromis względem wyglądu, a sensownego komfortu.
W profilu masz zdjęcia Compi z ogłoszenia, czyżbyś je nabył?
Pozdro.
W profilu masz zdjęcia Compi z ogłoszenia, czyżbyś je nabył?
Pozdro.
Tak po autoo jade 8 wrzesnia ale jezdzilem juz nim w maju i sie zakochalem i tylko czekalem jak sasiad postanowil je sprzedac, a o obnizeniu zaczolem myslec jak bylem na zlocie VAGE tu w irl i widzialem pare golfow na glebie, i wiem ze moja przyszla 80 tez by pieknie wygladala szczegolnie ze ma ori felgi borbet. I sie zastanawiam nad obnizeniem ale skoro mowisz ze jest - 20mm to moge zalozyc tylko sprezyny - 40mm i bedzie ok bo standardowe amorki dadza rade jak pisaliscie wczesniej.
Co myslicie o tym zestawie ale 40/40 a nie 60/40
http://moto.allegro.pl/item713398602_za ... _40mm.html
I czy warto pakowac sie w amorki i sprezyny czy tylko sprezyny ??? Ori dadza rade ??
Osobiscie wolalbym wymienic odrazy wsytko.
W aukcji jest napisane ze dodaja klucz do regulacji czyli wychodzi na to ze jest to gwint regulowany.
Czyli lato nisko i szeroko a na zime wasko i na szczydlach <ok>
Co myslicie o tym zestawie ale 40/40 a nie 60/40
http://moto.allegro.pl/item713398602_za ... _40mm.html
I czy warto pakowac sie w amorki i sprezyny czy tylko sprezyny ??? Ori dadza rade ??
Osobiscie wolalbym wymienic odrazy wsytko.
W aukcji jest napisane ze dodaja klucz do regulacji czyli wychodzi na to ze jest to gwint regulowany.
Czyli lato nisko i szeroko a na zime wasko i na szczydlach <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80