Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b3 1.8 RU ] Problem z przełącznikiem świateł

ODPOWIEDZ
adam247

[b3 1.8 RU ] Problem z przełącznikiem świateł

Post autor: adam247 » 10 lip 2010, 09:49

witam jak zwykle urodził mi sie kolejny problem mianowicie spod przełączników do włączania świateł poszedł dymek i teraz jak włączam światła krótkie to włączają sie długie i jak by zwarcie robi jak lekko klepnę w przełącznik to gaśnie długie ale zwarcie jak by słychać czy jest możliwość zamontowania jakiegoś osobnego włącznika gdzieś z boku bo wiadomo narazie na zakup całego włącznika nie ma funduszy a niemoge jeździć bez świateł krótkich , jestem laikiem jeśli chodzi o elektrykę i niewiem jak sie dobrać do tego wiec proszę o pomoc

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 10 lip 2010, 09:55

Mógłbyś spróbować rozebrać pająka - było już parę razy na forum. Tylko trzeba uważać. Ja jak zabrałem się za rozbierania to pękł mi mały plastik i trzeba było kupować połówkę pająka - właśnie tą od świateł i kierunków. Płaciłem za nią 90zł.

adam247

Post autor: adam247 » 10 lip 2010, 10:09

no właśnie dlatego nie chce nic robić jak niemam funduszy bo sie boje ze coś pęknie poza tym niemam narazie skąd takiej nasadki wziąć żeby zdjąć kierownice a taki jakiś włącznik osobny załatwił by sprawę tymczasowo

[ Dodano: 2010-07-10, 11:34 ]
no udało mi sie rozebrać kierownice ale niewiem jak zdiąć dolną osłonę odkręciłem z dołu góra zeszła a dolna niemam pojęcia gdzie trzyma pomóżcie bo mam rozbebeszane auto

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl