[b3 1.8 RU ] Problem z przełącznikiem świateł
[b3 1.8 RU ] Problem z przełącznikiem świateł
witam jak zwykle urodził mi sie kolejny problem mianowicie spod przełączników do włączania świateł poszedł dymek i teraz jak włączam światła krótkie to włączają sie długie i jak by zwarcie robi jak lekko klepnę w przełącznik to gaśnie długie ale zwarcie jak by słychać czy jest możliwość zamontowania jakiegoś osobnego włącznika gdzieś z boku bo wiadomo narazie na zakup całego włącznika nie ma funduszy a niemoge jeździć bez świateł krótkich , jestem laikiem jeśli chodzi o elektrykę i niewiem jak sie dobrać do tego wiec proszę o pomoc
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no właśnie dlatego nie chce nic robić jak niemam funduszy bo sie boje ze coś pęknie poza tym niemam narazie skąd takiej nasadki wziąć żeby zdjąć kierownice a taki jakiś włącznik osobny załatwił by sprawę tymczasowo
[ Dodano: 2010-07-10, 11:34 ]
no udało mi sie rozebrać kierownice ale niewiem jak zdiąć dolną osłonę odkręciłem z dołu góra zeszła a dolna niemam pojęcia gdzie trzyma pomóżcie bo mam rozbebeszane auto
[ Dodano: 2010-07-10, 11:34 ]
no udało mi sie rozebrać kierownice ale niewiem jak zdiąć dolną osłonę odkręciłem z dołu góra zeszła a dolna niemam pojęcia gdzie trzyma pomóżcie bo mam rozbebeszane auto