[Wielkopolska] Krotoszyn tuning Show 2010 - kto tam bedzie?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No to ok u mnie odpadają 2 tygodnie liczone od 20 lipca, bo ojciec jedzie w delegację. Więc trzeba jakiś termin konkretny umówić. Co do lokacji to chyba najlepiej by było jakby ktoś mieszkający w Kaliszu coś zaproponował, bo nie znam tam zbyt wielu punktów :mrgreen:
No to jedziemy:
1. Audi Sport
2. Arturo997
No to jedziemy:
1. Audi Sport
2. Arturo997
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mi podobnie jak Audi Sport, obojętnie czy To Ostrów Pleszew Kalisz czy inne pobliskie miejscowości Dostosuje się do reszty Oczywiscie poza 17- 18 lipca - wtedy będę mógł późnym wieczorem ponieważ studiuje zaocznie we Wro i mam wtedy zjazd... To może na początek ustalimy miejsce?? Proponuje jakiś ladny parking (żeby nawet Ci najniżsi mogli dotrzeć :mrgreen: ) Zna ktoś jakaś dobra miejscówkę?? :-> A co terminu to niech sie wypowiedzą Ci którym nie pasuje i niech napiszą kiedy im nie pasuje tak żeby każdy kto chce się spocic mógł przyjechać :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Ja równieżArturo997 pisze:Dostosuje się do reszty
No to od razu mówię, że licząc 2 tygodnie od 25 lipca odpadają z powodu wyjazdu ojca w delegacjęArturo997 pisze:A co terminu to niech sie wypowiedzą Ci którym nie pasuje i niech napiszą kiedy im nie pasuje tak żeby każdy kto chce się spocic mógł przyjechać :mrgreen:
Ok to ja proponuję parking przy Carrefour, ponieważ jest tam trochę miejsca i parking w miarę równy :mrgreen: Ma ktoś może lepsze propozycje :?:
Audi Sport, mówisz o parkingu w Ostrowie przy Carrefour Express przy ulicy marsz. Józefa Piłsudskiego 71?? aaa i jeśli chodzi o propozycje to pamiętajcie żeby drogi dojazdowe były wmiare równe. Ja przy moim zawieszeniu 60/40 poradzę sobie ale pewnie są niżsi ode mnie . To teraz czekam na potwierdzenie reszty czy tam wam odpowiada :-> A co do terminu proponuję 17 lipca czyli sobotę bądź 18 lipca czyli niedziele może o 20?? Ja zdążę wrócić z Wro. Tak żeby Audi Sport, również mógł z nami tam być
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie chodzi mi o Kalisz. Carrefour jest w tej galerii kaliskiej.Arturo997 pisze:Audi Sport, mówisz o parkingu w Ostrowie przy Carrefour Express przy ulicy marsz. Józefa Piłsudskiego 71??
Na 90% dam radę, bo nie wiem czy czasem jakiegoś niespodziewanego wyjazdu nie ma a to się często zdarza.Arturo997 pisze:A co do terminu proponuję 17 lipca czyli sobotę bądź 18 lipca czyli niedziele może o 20??