[Kraków / Kryspinów] 21-22 Sierpnia Zlot Południe
Oczywiście jestem Zaa...
W najlepszym wypadku może uda mi się zabrać ze sobą kolegów (w sumie cztery 80-tki).
W tamtym roku kiedy organizowałem zlot w Tyńcu pojawiło się w sumie 14 samochodów, więc potencjał jest...
Proponuję zrobić wstępną listę obecności:
1). Lucazzz
2). Putinn
3). mati86
4). jaco124
5). kolczat
6). pawcyk
7). grzesce
8). ...
W najlepszym wypadku może uda mi się zabrać ze sobą kolegów (w sumie cztery 80-tki).
W tamtym roku kiedy organizowałem zlot w Tyńcu pojawiło się w sumie 14 samochodów, więc potencjał jest...
Proponuję zrobić wstępną listę obecności:
1). Lucazzz
2). Putinn
3). mati86
4). jaco124
5). kolczat
6). pawcyk
7). grzesce
8). ...
- wampir1988
- Audi 80 Klub
obawiam sie nie nie bedzie to mozliwe. cykl imprez organizowanych nad zalewem planowany jest długo przed otwarciem sezonu letniego. w tym momencie dwoniac do władz spółki (bo to ona zarzadza terenem) z pytniem o mozliwosc tanszego wjazdu, jest bez sensu bo i tak nic nie wskuramy. poki co lepiej ze jest to imprez nieoficjalna, po telefonie do nich zapewne zaczeły by sie pytania i inne wymagania dotyczace całej imprezy (jakas tam ochrona, poza terenem zalewu zaczeła by nam sie krecic policja, a tego nie chcemy :lol: )wampir1988 pisze:panowie jak płatny wjazd to można pogadać z właścicielem i załatwić wjazd na większą grupę za mniejszą kasę
nikt nikomu nie zabroni wjazdu na teren zalewu (chyba tylko włascicel-ale to jest niemozliwe) i grilowania. kwestia głowna pozostanie tylko to gdzie, w razie bduzej ilosci aut, pomiescimy wszystkich RAZEM (czyt. Wszystkie auta)stach.. pisze:Ja mogę dać info na a4, i na zamkniętym VAG Więc czekam na zgodę
Teren osrodka jest bardzo duzy, kilkanasci mniejszych czy wiekszych plaz, dojazd dostateczny by do nich dojechac. ewentualnym problemem pozostanie tylko znalezienie odpowiednio duzej ilosci miejsc parkingowych w jednym miejscu, placu, w miare rownym, bo niechciałbym zeby dla kogos brakło miejsca "bo ma za niskie auto i nie wjedzie"
W w upalne dni, zwłaszcza weekendowe, ilosc ludzi nad zalewem jest bardzo duza.
Pomysł jest taki zeby jechac tam juz ok g.16.00 jako ze jest to juz sierpien, a dnie krotsze.
Po przybyciu na miejsce proponuje zaparkowac gdzie kto moze, mozliwie najblizej obranego przez nas miejsca biwakowania, a wieczorem,ok 18-19.00 kiedy plaza bedziedzie pustszec, podjechac wszystkimi autami blizej.
Ale powtarzam, Nikomu Nie Moge Zapewnic Miejsca Parkingowego Blisko Siebie.
Pozdrawiam
Łukasz
Jak się popieści to się wsio zmieści <ok> Z tego co wyliczałem to mi troszku zmiany nie będą pasowały bo w niedziele bym szedł na nocke do pracy ale kij jak co to urlop się weźmie byle by tylko furmanka posłuszeństwa nie odmówiła to będę <ok>
Co do gleby to droga chyba nie jest tam jakoś porażająco straszna??? :roll:
A i jeszcze jedno co do miejsca i dojazdu do tego zalewu zawsze można się podzielić na mniejsze grupy kilka osób z okolic i kilka nie które można powiedzieć zaopiekują się sobą <czesiek> do momentu połączenia w większa grupę. Bo zapewne o 16tej to tam będzie multum ludzi ale myślę ze do takowej 19tej powinniśmy dać rade kiedy to już puściej się robi <ok> No i zawsze to mozna kogoś wysłać te 5min czy 10min wczesniej niech obczaja gdzie jest miejsce.
AUDI_A6, Daleko nie macie
Co do gleby to droga chyba nie jest tam jakoś porażająco straszna??? :roll:
A i jeszcze jedno co do miejsca i dojazdu do tego zalewu zawsze można się podzielić na mniejsze grupy kilka osób z okolic i kilka nie które można powiedzieć zaopiekują się sobą <czesiek> do momentu połączenia w większa grupę. Bo zapewne o 16tej to tam będzie multum ludzi ale myślę ze do takowej 19tej powinniśmy dać rade kiedy to już puściej się robi <ok> No i zawsze to mozna kogoś wysłać te 5min czy 10min wczesniej niech obczaja gdzie jest miejsce.
AUDI_A6, Daleko nie macie
Zay, dlatego tez myslałem zeby sie spotkac ok 15 na ul.Bora komorowskiego, charakterystycznym dosc miejscu, przelotówce przez kraków. i jechac razem. chciaz wiadomo ze jazda w sobote przez krakow po południu nie nalezy do najprzyjemniejszych... :roll:
a druga sprawa jest to ze pewnie nie wszyscy zjawia sie na bora, tylko od razu bedzie Kryspi...
A teraz pytanie do tych co Kraków znaja jak własna kieszeń. Jak najszybciej i w miare sprawnie dojedziemy na Kryspinów.
1. Opolska, Przez remontowane rondo ofiar Katynia :shock: a potem na autostrade do balic.
2. Na Nowohucka, przez remonty pod "tandetą" i dalej na obwodnice.
3. Całkiem przez kraków (na ul. Balicka i dalej do balic)
czekam na propozycje.
a druga sprawa jest to ze pewnie nie wszyscy zjawia sie na bora, tylko od razu bedzie Kryspi...
A teraz pytanie do tych co Kraków znaja jak własna kieszeń. Jak najszybciej i w miare sprawnie dojedziemy na Kryspinów.
1. Opolska, Przez remontowane rondo ofiar Katynia :shock: a potem na autostrade do balic.
2. Na Nowohucka, przez remonty pod "tandetą" i dalej na obwodnice.
3. Całkiem przez kraków (na ul. Balicka i dalej do balic)
czekam na propozycje.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie nie zle mnie zrozumiliscie. w zamysłach miała to byc impreza na kilka aut, zeby sie spotkac i w koncu "wypic" bo jaco napominał. ale powiedziałem po co dzielic, po co wybierac. zapraszamy oczywiscie wszystkich klubowiczów i urzytkowników. ale tak jak napisałem, nikomu nie zapewniamy miejsca parkingowego i miejsca do grilowania. chetnie poznamy kolegów z innych klubów <ok> tarem zalewu jest co prawda ogromny, ale pomiescic wszystkich w jednym miejscu bedzie nielada wyzwniemstach.. pisze:"nikt nikomu nie zabroni wjazdu na teren zalewu ... "
Czyli mam rozumieć ze to tylko 80 zlot ??
nie ma co tu mowic o organizatorach. bardziej pomysłodawcy... Pomysł był, checi tez, ktos tylko musiał poinformowac o tym Klubowiczów.Zayebatsu pisze:Chyba że wizja organizatorów jest inna to prosze o info
Tak wiec zapraszamy.