[Kraków / Kryspinów] 21-22 Sierpnia Zlot Południe
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
no to na bora masz po drodze <ok> a bedziesz zwiedzał ten historyczny krakow, czy ten nieznany, zapomniany...?? :mrgreen:Kolczat pisze:w razie czego ja lece od razy na kryspinow bo bede mial po drodze ze slaska, a jak planujecie tak pozno sie spotkac to lepiej bo nie bede musial sie szarpac z czasem na umycie auta ;p choc ja i tak sobie wczesniej przyjade pozwiedzac troche kraka
Ja z kumplem miałem taki plan by wpaść w piątek do Kraka polecieć gdzieś na balety a w sobote na spota po lekkiej nocy co by być na siłach ale chyba jednak skończy się na przyjeździe z rana w sobote i zwiedzaniu... Ostatnio jakoś chodzi mi po głowie zobaczenie pewnej hmm osoby w Krakowie... :mrgreen:
Zimny Lech... w krakowie smakuje najlepiej :mrgreen:Zayebatsu pisze: Ostatnio jakoś chodzi mi po głowie zobaczenie pewnej hmm osoby w Krakowie...
no podobno we wrocławiu i krakowie sa najlepsze kluby w polsce :mrgreen: juz kilka razy wybieralismy sie z kumplami do wrocka na umc umc, ale zawsze konczylismy w krk na ryku :lol:Zayebatsu pisze:Ja z kumplem miałem taki plan by wpaść w piątek do Kraka polecieć gdzieś na balety
poza tym balety w krk sa "tylko" 7 dni w tygodniu 8-)
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: