[80 b4 2.3 ng] spadajace obroty
[80 b4 2.3 ng] spadajace obroty
witam po wymianie gumy na przepływomierzu autko nie pali.co robic ?:) posiadam 2.3 ng
Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, 21:18 przez jacous, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lukaszbroz
- Forum Audi 80
własnie z tym zalewaniem to moze cos byc bo jak odpalił na pych to dawało ostro benzynka wiec moze go zalewa.na poczatek sprobuje troche odkrecicKarto pisze:Tą śrubą ogólnie bez analizatora spalin lepiej się nie bawić ale... na początek dokręcić, chociaż może go też zalewać i wtedy trzeba odkręcić;)
Zapisuj sobie w którą stronę ile obrotów robisz, małymi krokami i powinno się udać;)
panowie auto zostało scholowane do mechanika ten stwierdził ze do wymiany jest czujnik wody lub (czujnik przepływomierza jest takie cos?)polecił mi sprawdzenie autka na kompie z tym ze ja juz kiedys probowałem to zrobic i gosciu stwierdził ze nie da sie go podłaczyc pod komp.co o tym myslicie ? jezeli to czujniki to czy takie rzeczy sa w miare tanie?
Kolego NG nie podłączysz pod kompa. Chyba że ten Twój mechanik jest aż tak dobry Czujnik temp. wody nie jest aż tak sprasznie drogi. Nie pamiętam teraz ile, ale kilkadziesiąt zł do ponad 100. Czujnik przepływomierza? Hmm... może potencjometr przepływomierza. Ale wydaje mi się, że by tak się nie zachowywał przy tym.