[Kraków / Kryspinów] 21-22 Sierpnia Zlot Południe
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lucazzz pisze:Zay, dlatego tez myslałem zeby sie spotkac ok 15 na ul.Bora komorowskiego, charakterystycznym dosc miejscu, przelotówce przez kraków. i jechac razem. chciaz wiadomo ze jazda w sobote przez krakow po południu nie nalezy do najprzyjemniejszych... :roll:
a druga sprawa jest to ze pewnie nie wszyscy zjawia sie na bora, tylko od razu bedzie Kryspi...
A teraz pytanie do tych co Kraków znaja jak własna kieszeń. Jak najszybciej i w miare sprawnie dojedziemy na Kryspinów.
1. Opolska, Przez remontowane rondo ofiar Katynia :shock: a potem na autostrade do balic.
2. Na Nowohucka, przez remonty pod "tandetą" i dalej na obwodnice.
3. Całkiem przez kraków (na ul. Balicka i dalej do balic)
czekam na propozycje.
myślę że pierwsza pozycja jest najlepsza czyli opolska a później obwodnicą.
tak żeby wszyscy trafili i było najszybciej <ok>
Może wpadnę ale czy wybiera sie ktos z okolic Wrocka jesli tak prosze o kontakt : klrokita@vp.pl , pozdrawiam
Cze, wybaczie ze tutaj ale wiecej osób z rejonu zauważy:
Witajcie, jako że na AKP znalazlem ogloszenia o przyciemnianiu szyb, cena jest bardzo rozsądna to organizujemy się aby koszty dojazdu "oklejacza" były mniejsze, więcej na
www.sciemniam.pl
Jestem jedną z osób która ma zamiar przyciemnić samochód, wrzucam ten post bo może akurat ktoś też o tym myslał, w końcu mamy lato i samochody nagrzewają się do chorych temperatur Informacje jakie dostałem bezpośrednio od wykonawcy:
"na folii 3m 5 szyb to koszt 350 zł + przednie to 450
Na podstawowej foli 5 szyb to 250 zł + przednie 350 zł
To jest standardowa cena. Jak będzie 100% pewne 5 autek to ceny bedziemy
ustalac grupowo tak zebym ja miał dobrze a grupa zadowolona z usługi i
ceny."
Do kosztów należy doliczyć koszt paliwa na dojazd (nie ma oddziału w Krakowie) to 200zł - które dzielimy przez ilość samochodów. Jest już nas troje (100% robimy) z quattro teamu, plus podobno 3 osoby z astra klub polska (jeszcze nie na 100%-czekam na info). Gdyby ktoś był zainteresowany i mial pytania pisac do mnie na p.konrad@o2.pl ew. mozna sie dopisac do listy na:
http://astraklub.pl/viewtopic.php?t=380 ... c&start=20 (trzeba sie zarejestrowac). Z reszta my juz jesteśmy tam wpisani. Ew. kontaktować się do wykonawcy na maila ze strony. Jedyne co potrzebne jest wykonawcy to jakieś zadaszone i oświetlone miejsce które musicie sobie zorganizować (wiadomo wszystkie samochody nie będą obklejone w jeden dzień więc trzeba sie podzielić).
Pzdr.
Witajcie, jako że na AKP znalazlem ogloszenia o przyciemnianiu szyb, cena jest bardzo rozsądna to organizujemy się aby koszty dojazdu "oklejacza" były mniejsze, więcej na
www.sciemniam.pl
Jestem jedną z osób która ma zamiar przyciemnić samochód, wrzucam ten post bo może akurat ktoś też o tym myslał, w końcu mamy lato i samochody nagrzewają się do chorych temperatur Informacje jakie dostałem bezpośrednio od wykonawcy:
"na folii 3m 5 szyb to koszt 350 zł + przednie to 450
Na podstawowej foli 5 szyb to 250 zł + przednie 350 zł
To jest standardowa cena. Jak będzie 100% pewne 5 autek to ceny bedziemy
ustalac grupowo tak zebym ja miał dobrze a grupa zadowolona z usługi i
ceny."
Do kosztów należy doliczyć koszt paliwa na dojazd (nie ma oddziału w Krakowie) to 200zł - które dzielimy przez ilość samochodów. Jest już nas troje (100% robimy) z quattro teamu, plus podobno 3 osoby z astra klub polska (jeszcze nie na 100%-czekam na info). Gdyby ktoś był zainteresowany i mial pytania pisac do mnie na p.konrad@o2.pl ew. mozna sie dopisac do listy na:
http://astraklub.pl/viewtopic.php?t=380 ... c&start=20 (trzeba sie zarejestrowac). Z reszta my juz jesteśmy tam wpisani. Ew. kontaktować się do wykonawcy na maila ze strony. Jedyne co potrzebne jest wykonawcy to jakieś zadaszone i oświetlone miejsce które musicie sobie zorganizować (wiadomo wszystkie samochody nie będą obklejone w jeden dzień więc trzeba sie podzielić).
Pzdr.
Noo Baaa Ja jak na razie nie widze żadnych przeciw wskazań zlocik akurat po wypłacie jest to się kase odłoży a przydadzą się osoby które w jakis sposób spowolnią mnie na autostradzie bo po ostatnim wypadzie na śląsk ze spalaniem to nie było najlepiej :mrgreen: a więc co by ktoś się z wrocka wybierał to walić śmiało na PW. I tak sobie myślę jak by kogoś jeszcze naszła chęć to mozemy się np ustawić wczesniej gdzieś w Kraku i wspólnie pozwiedzac to piękne miasto <ok> A i jak by ktoś chciał się dołączyć po drodze gdzieś w trasie nie wiem np osoby z Opola z Katowic czy jakos tak to też będziemy mogli pomyślec nad stworzeniem jakiegoś peletonu <ok> Troche czasu jest jeszcze ale powoli trzeba już zaczać myśleć nad tym PozdroLucazzz pisze:no Zay, sie wybierał...pisz do niego na PW <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no ja na pewno nie zaplace stalexportowi za przejazd pseudo autostrada, wiec Zay jezeli chcesz jechac trasa wzdluz A4 to praktycznie przejedizesz przez moja wies, wiec wtedy z ekipa wroclawska moglibysmy sie skumac i jechac razem... dydo85, jak przez osw to jedziemy razem bo ja wlasnie chce jechac na libiąż
z tym rowerkiem to cie poniosło i to niezle.. :mrgreen:Lucazzz pisze:no, panowie, jest szał!! czuje ze bedzie Grubo... :mrgreen: zabierac wedki, piłki, materace, pontony, rowerki wodne... no, poniosło mnie z ostatnim punktem.... :mrgreen: a, no i cos dobrego do picia 8-)
jak cos do picia to polecam wysoko procentową naturalną wodę źródlaną.. piłkę mozna wziaść, jak ktos leniwy to materac sie przyda albo ponton.... zapoiwada sie fajnie... :mrgreen: wiec wpadajcie...