widac ze chyba nigdy nie zagladales do tych przewodow i nie wiesz jaka maja długosc

Rozumiem ze osoby ktore ciagna nowe kabla do wzmaka czy do czegos innego to w sumie tez poprawiaja fabryke co za tym idzie tez robia zle . Kupujac zderzak z halogenami i ciagnac kable do nich i podlaczajac tez zrobilem zle bo poprawilem fabryke .Czy ja gdzieś napisalem ze one sa zrobione na skretke ? Czy ja cokolwiek napisalem ze to jest stałe rozwiazanie ? Nie wiem jak ty ale ja czasowo nie mam czasu a ni miejsca aby wybebeszyc cale wnetrze by"poprawiac fabryke" i klasc nowe kable

Twierdzisz że mam zle to zrobione ? zapraszam do ogladania wtedy mozesz sie wypowiadac czy zrobilem cos zle czy dobrze .
Poza tym pisalem także że w drzwach od wyłączników krancowych nie mam zadnych przecietych kabli.Mozliwe ze tego nie doczytales .Masz avanta wiec nie wiem czy wiesz ale w B4 rozwiazanie kabli w klapie nie jest najlepsze i sie przewody czesto łamia.Owszem pisales o przecietych przewodach itp ale to jak sie okazało wiązka w kalpie była przełamana.Rozumiem ze tego tez nie moglem robic bo bym poprawil fabryke ? Rozumiem także ze poprzedni wlasciciel który także tą wiązke wymienial też zrobił żle .Jak i pewnie niejedna osoba na forum która musiala wymienic ta własnie felerna wiązke.
Poza tym czy ja napisalem cos co by cie obraziło ? Jak tak pokaz mi to a takie docinki typu "choć to oczywista oczywistość dla człowieka choc troszkę myślącego" daruj sobie i zahowaj dla kolegów.Myślisz ze nie szukałem wśrod kabli ?Myslisz ze dlaczego na pierwszy ogien poszła wiązka w klapie ? Sprawdzajac krańcówki i kable w drzwiach nie byłem pewien ze to własnie kabel od klapy .Postanowilem go wymienic i zobaczyc czy to moze byc to.ja NIkogo nie strofuje za to ty mi piszesz o przedłuzaniu przewodów że to żle ze nie nalezy poprawiac fabryki itp.Widac nie rozbierales tego w B4 i nie wiesz jakiej długości sa tam przewody .Zastanawia mnie tylko w jaki ty sposob chcesz ułożyc kable do krańcowek

Nie musisz współczuc osobie która kupi ode mnie to auto ja nie robie tego na odwal tylko robie tak żeby wiecej z tym problemow niebyło.
A tobie skoro przeszkadza poprawianie fabryki to idz i dalej szukaj tematów i neguj to co inni robia w swoich autach

Bo po co zakladac CA , felgi wieksze niz producent podaje , zakładanie alarmów ,czipów itp .... przeciez w ten sposob ludzie poprawiaja fabryke ....
Temat do zamkniecia.