Klubowiczem jestem już od dawna ale jakoś nie było nigdy wystarczająco dużo czasu aby zaprezentować moje autko. A więc:
- Rocznik: 10/1991
- Silnik: PM (66KW - 90KM)
- W kraju od 2008 roku - sprowadzony z niemiec
- Wyposażenie: obrotomierz, podgrzewane przednie siedzenia i reszta standard w manualu

Co do zmian jakie wprowadziłem to:
- zmiana żaróweczek podświetlenia na 1,2W
- Gleba (sportowe amory i sprężyny)
- Felgi alu 15" zamiast 14" (przód 205/50/R15 tył 215/50/R15)
- Założona roleta na tylną szybę
- wymienione wszystkie 4-ry głośniki z ori na Pioneer
- radio zamiast nieoryginalnego DAEWOO (kaseciaka) jest JVC (CD)
- wszystkie naklejki z tyłu zerwane zostało tylko PKA i oooo
- ramki pod tablice oczywiście PKA

- wywalony kat (wstawiona strumienica)
- wzmacniacz i tuba w bagolu,
- tłumik dwu-rurka

- kierownica z b4
Plany? Hmm...
- skórzana tapicerka,
- AC/BC
- przyciemnione szybki z tyłu,
- elektryka (lusterka, szyberdach, szyby)
- ringi na zegary,
- dodatkowe zegary,
- czerwone kierunki z tyłu,
- może zespolaki i kierunki w zderzaku,
- poszerzenie nadkoli z tyłu,
No i trochę napraw mnie czeka np w czwartek wymieniłem wszystkie tuleje, sworznie, łączniki na przodzie auta w piątek tuleje i wszystkie inne gumy na tyle zawieszenia. Jest jeszcze trochę pracy przy karoserii i silniku ale pomału doprowadzę autko do perfekcji

Na razie chyba tyle

Pozdrawiam klubowiczów

EDIT 16.08.2010r.
Foty środka autka. Trochę brudno bo dziś u mechanika byłem. Za jakieś 2 dni kolejne fotki z dymionymi kierunkami na które czekam

EDIT 22.08.2010r.
Wymiana silnika i małe czyszczenie

EDIT 12.10.2010r.
Dymione kierunki wylądowały na pokładzie a także listwa dolna w zderzak którą kiedyś zgubiłem i którą dostałem za free no i nówka szyba czołowa z racji że poprzednia szyba (wstawiana 26.08.2009r. - też nowa) niechcący ucierpiała od haka linki holowniczej.

EDIT 27.08.2012r.
Dawno nie było upload-u
 Dziś zamieszczam kilka fotek i kilka zmian
 Dziś zamieszczam kilka fotek i kilka zmian  Oczywiście dymione kierunki które miały wylądować, znaczek pomalowany na biały mat natomiast reszta pod maską
 Oczywiście dymione kierunki które miały wylądować, znaczek pomalowany na biały mat natomiast reszta pod maską  stożek, strumienica itd. Niestety teraz czeka mnie mała blacharka z przodu (audi "samo" chciało odjechać podczas imprezy)
 stożek, strumienica itd. Niestety teraz czeka mnie mała blacharka z przodu (audi "samo" chciało odjechać podczas imprezy)

Wszystko w swoim czasie
 Wszystko w swoim czasie