Czy ma ktoś może zamontowaną elekt. antenę? bo zastanawiam się nad kupnem a nie wiem czy nie będzie problemu z montażem, no i czy wogóle podejdzie? Oczywiście mowa o antenie a tylnim błotniku od strony kierowcy
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 23:16 przez Organista18, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli masz juz dziurę to wstaw sobie wysuwaną, problemów raczej żadnych miał nie będziesz z jej zamontowaniem. Ja osobiście nie wierciłbym dziury tylko zamontowałbym sobie oryginaly wzmacniacz i kawałek lineczki pod uszczelką tylnej szyby - praktykowane i nie szpeci auta.
No tylkom, że ja mam już otwór, nie planuje wiercić żadnych otworów, chce ją zamontować w to miejsce gdzie jest obecna. Tylko nie wiem czy pasować będzie.
W moim poprzednim audi(B3) miałem taką elektryczną antenę wiec u Ciebie też nie powinno być problemu z montarzem.Będziesz musiał jeszcze doprowadzić do niej zasilanie("+" i "-") oraz sterowanie z radia.Rozumiem że masz radio z wyjściem na antene elektryczną?
Ja tez sie zastanawiam z antena elektryczna . tez mam dziure na blotniku od strony kierowcy... trzeba mneic radio ktree steruje elektryczna antena?? czy da sie jakos to zrobic??no mi jaka antene polecacie??
jak kupiłem audice to juz taka antenę miałem tylko ze nie działała nie wiem co z nią jest nie tak na jakiej zasadzie działa ta antena ? jak sie włącza radio to ona ma sie wysuwać a jak wyłączam to sie ma chować ?
ja mam taka antene i wszystko dziala, zawsze to nie polamia wandale na parkingu.
a sterowanie wychodzie z radia (zolty kabel) i nawet te stare maja to i nowe powinny miec.
[ Dodano: 2007-07-06, 21:04 ]
zasilanie idzie osobno a sterowanie z radia