[80 B4] Awaryjne zamiast kierunkowskazu.
Ja już nie mam tego problemu. Kosztowało mnie to 40 zł. Sam zdiagnozowałem przyczynę, ale nie wiedziałem, które kabelki trzeba odciąć. Jeżeli macie w samochodzie fabryczny zamek centralny z autoalarmem, to musicie odszukać w waszych pojazdach centralki z pompką ( w bagażniku, z prawej strony pod tapicerką ). Jest to czarna skrzynka z wiązką przewodów podpiętą bodajże dwiema kostkami. Cała filozofia, to odciąć dwa brązowe kabelki w tej wiązce. Minus tego zabiegu, to brak sygnalizowania kierunkowskazami w razie włączenia się alarmu.
[/b]
[/b]
Kolego niestety teraz nie odpowiem Ci na pytanie, bo mam samochód u lakiernika i odbieram go dopiero 23.08. Napisz mi maila w ten dzień to postaram się zrobić zdjęcie i wysłać - mar_ang@wp.pl
witam prezes własnie zrobilem te kierunki niewiem jak na dlugo ale mysle ze to wlasnie bylo tak jak pisales zwarcie kierunków w pompie centralnego zamka dzis mi zwarlo na caly dzien wiec wziolem sie za sprawdzanie pompki okazalo sie ze nie brazowe ale czarno zielony i czarno bialy jest odpowiedzialny za zware odciolem i wszystko wrucilo do normy wiec dzieki za podpowiedz pozdrawiam <ok> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[ Dodano: 2010-08-20, 01:06 ]
DZIEEEEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
[ Dodano: 2010-09-07, 23:13 ]
panowie dziś jest 10 wrzesien i nadal niemam problemu z kierunkami pozdrawiam
[ Dodano: 2010-08-20, 01:06 ]
DZIEEEEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
[ Dodano: 2010-09-07, 23:13 ]
panowie dziś jest 10 wrzesien i nadal niemam problemu z kierunkami pozdrawiam