no właśnie...no name pisze:ostatnio pogoda jest nie pewna
[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Witam jest ktos dzisiaj chetny na spontan spota o godz 18 a 20 pod moto arena ??
Pewnie sie zastanawiacie dlaczego tam juz wam tlumacze od tylu moto areny robia nowy parking parking jest w ksztalcie toru wnustwo ostrych zakretow wylany asfalt wiec mozna tam urzadzic przejazdy na czas taka proba zrecznosciowa co wy na to ??
jezeli ktos byl by chetny to pisac na gg 5544490 lub na fona
mile widziane jezeli ktos posiada kamere to zeby zabral ja ze soba
pozdro i czekam na odpowiedzi ja z Tomkiem bedziemy jak co to spotykamy sie na tylnim parkingu moto areny
Pewnie sie zastanawiacie dlaczego tam juz wam tlumacze od tylu moto areny robia nowy parking parking jest w ksztalcie toru wnustwo ostrych zakretow wylany asfalt wiec mozna tam urzadzic przejazdy na czas taka proba zrecznosciowa co wy na to ??
jezeli ktos byl by chetny to pisac na gg 5544490 lub na fona
mile widziane jezeli ktos posiada kamere to zeby zabral ja ze soba
pozdro i czekam na odpowiedzi ja z Tomkiem bedziemy jak co to spotykamy sie na tylnim parkingu moto areny
[center]Festyn [/center]
21.08.2010 o godz 17 lub 18 do ustalenia odbedzie sie spocik Audi80 Grupy Toruńskiej miejsce proponuje parking pod MotoArena kto byl w czwartek wie o co chodzi <ok>
Atrakcje :
wyscigi na 1/4 [no w przyblizeniu]
przejazd przez tor na czas
jezeli znajda sie pacholki to sie odbedzie jazda zrecznosciowa :mrgreen:
myslac ze nie ma tam rzadnego zakazu to moze bysmy tam rozpalili jakiegos grilla ?
chetnych prosze o kontakt :mrgreen: lub wpisanie sie na forum
dalsze propozycje prosze pisac na forum :!:
21.08.2010 o godz 17 lub 18 do ustalenia odbedzie sie spocik Audi80 Grupy Toruńskiej miejsce proponuje parking pod MotoArena kto byl w czwartek wie o co chodzi <ok>
Atrakcje :
wyscigi na 1/4 [no w przyblizeniu]
przejazd przez tor na czas
jezeli znajda sie pacholki to sie odbedzie jazda zrecznosciowa :mrgreen:
myslac ze nie ma tam rzadnego zakazu to moze bysmy tam rozpalili jakiegos grilla ?
chetnych prosze o kontakt :mrgreen: lub wpisanie sie na forum
dalsze propozycje prosze pisac na forum :!:
Pogoda prawdopodobnie ma być w weekend więc fajnie by było jakby ten grill wypalił.
Powiadasz że płaci się coś za Barbarkę? Hmmm ale jak większa ekipa to chyba można byłoby się zrzucić jeśli nie jest liczone za jedną osobę.
W sprawie grilla na motoarenie... hmmm... nie wiem co myśleć.
Osoby obecne na 100% to Ja, Łukasz, Marcin
Tomek? Rozmawiałeś wczoraj Łukasz?
Maciek? Przybędziesz?
Kogoś jeszcze Łukasz zwerbowałeś na sobotę?
Powiadasz że płaci się coś za Barbarkę? Hmmm ale jak większa ekipa to chyba można byłoby się zrzucić jeśli nie jest liczone za jedną osobę.
W sprawie grilla na motoarenie... hmmm... nie wiem co myśleć.
Osoby obecne na 100% to Ja, Łukasz, Marcin
Tomek? Rozmawiałeś wczoraj Łukasz?
Maciek? Przybędziesz?
Kogoś jeszcze Łukasz zwerbowałeś na sobotę?
SPOT 21.08.2010 godzina 17:00 koło marketu BILL
Osoby, które chcą od razu jechać na motoarene mogą jechać. Pod sklepem BILL jest tylko zbiórka a potem jedziemy prosto na motoarene.
Sprawa grilla jest cały czas do omówienia. Brakuje sprzętu do grillowania. Jeśli ktoś ma załatwić proszę o kontakt. Jak załatwimy trzeba porozsyłać wiadomości żeby każdy zrobił zakupy.
Osoby, które chcą od razu jechać na motoarene mogą jechać. Pod sklepem BILL jest tylko zbiórka a potem jedziemy prosto na motoarene.
Sprawa grilla jest cały czas do omówienia. Brakuje sprzętu do grillowania. Jeśli ktoś ma załatwić proszę o kontakt. Jak załatwimy trzeba porozsyłać wiadomości żeby każdy zrobił zakupy.