Nisko (a będzie niżej) leążcy Avant :) 2,6 V6 :D by J@bco
Nisko (a będzie niżej) leążcy Avant :) 2,6 V6 :D by J@bco
Witam
Jako ze już udało mi się w miare poskładać autko moge je Wam zaprezentować
Co do danych technicznych :
Audi 80 B4 Avant ' 95
Silnik ABC 2,6 o mocy 150 KM
Automatyczna skrzynia biegów (WYGODNICTWO :p)
NIESTETY ALBO I STETY ZAGAZOWANY
2 x airbag
2 x elektryka szyb
elektryczne lusterka
climatronic (tego lata przydał się jak mało co )
radyjko Alpine
koło 17'' mille miglia
oponka Good Year R17/215/40
to chyba z grubsza tyle
czas na foty
A tu zdjątka z VW MANII 2010
Przyjemnego oglądania i komentowania
A co do planów hmm narazie nie sprecyzowane napewno gwint nom i zderzaczek od s2 do tyłu ale ciężko dostać
Pozdro z Gdańska
Carbon
Robię coś takiego Osoby które to zainteresuje proszę o prywatne wiadomości
VW MANIA 2011
Jako ze już udało mi się w miare poskładać autko moge je Wam zaprezentować
Co do danych technicznych :
Audi 80 B4 Avant ' 95
Silnik ABC 2,6 o mocy 150 KM
Automatyczna skrzynia biegów (WYGODNICTWO :p)
NIESTETY ALBO I STETY ZAGAZOWANY
2 x airbag
2 x elektryka szyb
elektryczne lusterka
climatronic (tego lata przydał się jak mało co )
radyjko Alpine
koło 17'' mille miglia
oponka Good Year R17/215/40
to chyba z grubsza tyle
czas na foty
A tu zdjątka z VW MANII 2010
Przyjemnego oglądania i komentowania
A co do planów hmm narazie nie sprecyzowane napewno gwint nom i zderzaczek od s2 do tyłu ale ciężko dostać
Pozdro z Gdańska
Carbon
Robię coś takiego Osoby które to zainteresuje proszę o prywatne wiadomości
VW MANIA 2011
Ostatnio zmieniony 13 sie 2011, 23:27 przez J@bco, łącznie zmieniany 6 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
heh miło miło cieszy mnie sie sie podoba również wam co do środeczka hmm narazie full orginales czyli granat z przetartym boczkiem (standart niestety)
ostatnio miałem okazje kupić podłokietnik oryginalny ale gościu zwinął aukcje i dupa a już ją prawie miałem ale cóż czas czekać na kolejny heh
a pod klapą hmmm szczerze nawet nie mam foty ale tam narazie nic spacjalnego burdel w kablach i nieoryginalny zbiorniczek od wspomy ale damy rade z czasem jak tam zajrze i umyje co nieco to fote pokaze a może znacie kogoś kto ma na zbyciu oryginalny podłokietnik w granacie w niekosmicznej cenie ?? albo zderzak od s2 ??
i mam pytanko czy tylni zderzak od s2 pasuje tylko od avanta czy to sio ryba czy sedan czy avant ?? bo tak mi szpeci ten wlew do gazu
ostatnio miałem okazje kupić podłokietnik oryginalny ale gościu zwinął aukcje i dupa a już ją prawie miałem ale cóż czas czekać na kolejny heh
a pod klapą hmmm szczerze nawet nie mam foty ale tam narazie nic spacjalnego burdel w kablach i nieoryginalny zbiorniczek od wspomy ale damy rade z czasem jak tam zajrze i umyje co nieco to fote pokaze a może znacie kogoś kto ma na zbyciu oryginalny podłokietnik w granacie w niekosmicznej cenie ?? albo zderzak od s2 ??
i mam pytanko czy tylni zderzak od s2 pasuje tylko od avanta czy to sio ryba czy sedan czy avant ?? bo tak mi szpeci ten wlew do gazu
dokładnie tak tylko ramka myślałem aby zrobić całe bo widziałem już i takie światła tylko jesli pomalujesz odbłyśnik halogenu to nie będzie świecił a zostawiając odbłyśnik tylko halogenu w chromie i resztę malując to hmm mi się nie podoba po prostu ale kombinuje jak by tu zrobić całe czarneKolczat pisze:ladny, a powiedz kolego w soczkach masz tylko ramke maznieta na czarno czy jak uzyskales taki efekt? bo mi sie bardzo podoba ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
odblysnik swiatel drogowych, badz jak kto woli "dlugich" bo halogeny to mamy ponizej ';p to tak w roli scislosci Twej wypowiedzi i fakt nie beda swiecic a raczej beda ale nie bedaosiwetlac drogi no a takie gdzie odblysnik jest srebrny jak sie wyraziles mnie tez sie okropnie nie podoba, daltego probuje sie zamienic z kims komu sie podoba a ma cale srebrne ;]J@bco pisze:odbłyśnik halogenu
jezeli chodzi o calosc czarna to sa dwa wyjscia:
1. nie oswietlamy sobie drogi klikajac na "dlugie"
2. montujemy bixenon ;]
ja mimo wszystko podpatrze Twoj pomysl na czarna ramke, za nie dlugo i bedzie tak u mnie
pozdro ;]