Do tej szerokosci felgi za szeroko bedzie wygladalo jak 195 na 6 cali z balonem 65... max przy 7.5 szerokiej feli to 235. <ok>grzesnobis pisze:Czy opona 255/35R18 wejdzie na tył do b4 avant?
Pomoże mi ktoś odszukać zdjęcia takiej opony na 7,5J
[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Właśnie chodzi o to, że w ubiegłym roku zakupiłem po okazyjnej cenie zimówki Dunlopa ze stalówkami. Ostatniej zimy nie założyłem ich bo mało co ruszałem auto, jednak nie wiem jak będzie w tym roku. Felgi stalowe chciałbym zamienić na coś ładniejszego, jednak nie chciałbym pozbywać się opon. Jest jakiś sposób aby wykorzystać te opony?
Zrobilem w koncu fotki za dnia, niestety pupa siedzi poniewaz w bagazniku siedzi blok nowego silnika i 4 17 calowe kola na siedzeniach...
Czy moge z Was prosic o VT srodki felg w jakis ciekawy kolorek
Czy moge z Was prosic o VT srodki felg w jakis ciekawy kolorek
Ostatnio zmieniony 18 paź 2010, 20:08 przez PI7er, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
quick, ja jezdzielm w zeszla zime na 195/65/15 przy glepie -50/-50 i nic sie nie dzialo, auto stalo wyzej niz na letnich, a jak chcesz ori alu aero w zamian za stal to moglbym sie zastanowic bo myslalem troche o kupnie stali
PI7er, a zrob sobie VT jak rotory sa w kolorze czerwonym na tych zdjeciach bo bedzie fajnie prezentowalo czy pasuje taki kolor ;]
PI7er, a zrob sobie VT jak rotory sa w kolorze czerwonym na tych zdjeciach bo bedzie fajnie prezentowalo czy pasuje taki kolor ;]
Łukasz, jeżeli ta stal ma iść na przetopienie lub pod kołpak to ok. Nie polecam tych stalówek bo są w kiepskim stanie, tzn. kiedy je kupiłem to 3 felgi były czarne a jedna szara z czego poprzedni właściciel widać, że machnął je farbą i pędzlem aby podratować.. Chciałem je wyprowadzić i starłem trochę tej farby a potem psiknąłem czarnym "śprajem".Kolczat pisze:quick, ja jezdzielm w zeszla zime na 195/65/15 przy glepie -50/-50 i nic sie nie dzialo, auto stalo wyzej niz na letnich, a jak chcesz ori alu aero w zamian za stal to moglbym sie zastanowic bo myslalem troche o kupnie stali